acilll yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yutkun

yutkun

Üye
    Konu Sahibi
acilll yardım
selam arkadaşlar ben c6_01 kullanıyorum ve müzik çalarımda genel sistem hatası alıyorum yani müzik dinliyemiyorum ne yapmam lazım yardımlarınizı ve fikirlerinizi bekliyourum.....

asigsasi

asigsasi

Üye
yazılımı yeniden yükle

ANIL

ANIL

Admin
Yazılımı yeniden yükle. Sorunun çözülür umarım.

uğur e

uğur e

Üye
virustür.

uğur e

uğur e

Üye

symbiana virüs bulaşmaz. Sistem dosyalarında sıkıntı vardı
eğer dosyaların 1 tanesi dahi exe oldu mu müzik çalar da böle bir sıkıntı çıkar.hem virüsün girmediği bir sistem göstersene ve kaynaklarıda olsun milleti kandırmayın ya.aynı hata bende de oldu teli pcye bağladım virus taraması yaptım telin %30 u virus çıktı.

asigsasi

asigsasi

Üye
hergün internetteyim hergün dosya indiriyorum hiçbir virüs çıkmıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eğer dosyaların 1 tanesi dahi exe oldu mu müzik çalar da böle bir sıkıntı çıkar.hem virüsün girmediği bir sistem göstersene ve kaynaklarıda olsun milleti kandırmayın ya.aynı hata bende de oldu teli pcye bağladım virus taraması yaptım telin %30 u virus çıktı.

pc de kullandığın virüs programı symbian sistemi için yazılmış virüs mü buluyor. Sen ne kullanıyorsun bana da soylesene.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

o virüslerin hafıza kartındaki dosyalarda yada indirdiğin dosyaların kendi içinde olmayıp symbian ın işletim dosyalarına bulaştığını kanıtla sana kutusunda 0 hiç açılmamış nokia701 vereyim ! Symbiana virüs bulaşmaz Nokia önlemini s3 le beraber almıştır! Milleti kandıran ben değilim sensin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[E=commandtr;4631891]

o virüslerin hafıza kartındaki dosyalarda yada indirdiğin dosyaların kendi içinde olmayıp symbian ın işletim dosyalarına bulaştığını kanıtla sana kutusunda 0 hiç açılmamış nokia701 vereyim ! Symbiana virüs bulaşmaz Nokia önlemini s3 le beraber almıştır! Milleti kandıran ben değilim sensin.
[/QUOTE]

posta adresini yazayım mı Can'ım. :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yaz abi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teli hackleyip imzasız uygulamaları yuklerseniz virüs bulaşma riski %90 a çıkar bu her sistemde böyledir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi hacklediğinde zaten sistem dosyaları açık hale geliyor symbianın bir anlamı kalmıyor ki tabi bulaşır.. Hacksiz orjinal yazılımda bulaşmaz.

tandogucem

tandogucem

Üye
arkadaslar sanki kolay birseymis gibi yazılımı tekrar yükle diyorsunuz pes yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaslar sanki kolay birseymis gibi yazılımı tekrar yükle diyorsunuz pes yani.

zor bişey mi telefonu pc ye takıp nokia suiteden yeniden yükleye basıcan hepsi iki tıkla halledilen bii iş.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
deme deme. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt