KimHyuna
Üye
2.kısım1.kısım mı 2.kısım mı
2.kısım1.kısım mı 2.kısım mı
Pda nın yanındakini işaretle.(aslında otomatik kendisi işaret koymalıydı)2.kısım
Hayır S3 mini için yazdığım yöntemleri yaparsan silebilirsin(çok kalmadığı sürece karar senin)eyw bide bu işlem sonu uygulamalar fln silinir mi
Bende S3 mini olmadığı için birşey diyemem fakatn telefonunla ilgili soruları S3 mink kullanıcıları kulübüne sorabilirsin.hacı bide bneşim şöle sorun var bi baksan onada s3m ini de telefon internete girince fln sarj bi anda biitiyo açılıyo kaopanıyoo bataryada sorun yok şu son 1-2 haftadır oluyor nasıl düzeltecem birşey yapmıyporm kendin kendine azalıyor fln
Note 3 e AOSP arayüzlü rom yapabilirsen çok iyi olureyw bende söle yardımım dokunabilr sana android için yükleyeceğin romları editleyebilirm sana mesala ben intouch2 android 5.0.1
Sadece samsung uygulamalarını silmeyi biliyorum. 
Ne yapacağımı tam anlayamadım?usta eyw birşey soracam ben şimdi servise verecem bunu jack yerelri fln kaydı orda söliyecem yapmazlar ise sen bana teamwiver la yaparmısn?
Yapma işi kolay. Teamviver ın kullanımı tam olarak hatırlamıyorum. Pek asabisinyav team viver uzakdaki pc ler birleştiriyo benim pc ye girecen odin ayarları fln

sann kod al şifre verecem onları yazacan bu kadarYapma işi kolay. Teamviver ın kullanımı tam olarak hatırlamıyorum. Pek asabisin![]()
hazırını buldum kardeşim isdeğin eksikleri yaz diğer romlardan topluyp sana link atabilirmhttp://galaxynote3root.com/sm-n9005-galaxy-note-3-roms/resurrection-remix-rom-for-galaxy-note-3-aospkitkat/Note 3 e AOSP arayüzlü rom yapabilirsen çok iyi olurSadece samsung uygulamalarını silmeyi biliyorum.
![]()
Müsait olursam yaparız. yazdıklarım çok basit işlemler beklemek istemezsen youtube a Samsung odin firmware update yaz çıkanları izle.sann kod al şifre verecem onları yazacan bu kadar![]()
Sağol benim cihaz N900 yani Türkiye modeli N9005 ler olmaz.sann kod al şifre verecem onları yazacan bu kadar
hazırını buldum kardeşim isdeğin eksikleri yaz diğer romlardan topluyp sana link atabilirmhttp://galaxynote3root.com/sm-n9005-galaxy-note-3-roms/resurrection-remix-rom-for-galaxy-note-3-aospkitkat/
Evet eminim garanti dışı kalmayacak.oke ararım bide usta emin misn garantiden çıkamdığına ve 100% orjinal kaldığına garantiden gelir gelmez kuracam da
tamam gelir gelemz kurucam da ingiltereyi kurduğum için bazı sorunlar oluşurmu?Evet eminim garanti dışı kalmayacak.
Hayır hiçbir sıkıntı olmaz.tamam gelir gelemz kurucam da ingiltereyi kurduğum için bazı sorunlar oluşurmu?
teşekkürlerHayır hiçbir sıkıntı olmaz.