Acill Yardımm samsung

Sponsorlu Bağlantılar

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
eyw bide bu işlem sonu uygulamalar fln silinir mi

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
hacı bide bneşim şöle sorun var bi baksan onada s3m ini de telefon internete girince fln sarj bi anda biitiyo açılıyo kaopanıyoo bataryada sorun yok şu son 1-2 haftadır oluyor nasıl düzeltecem birşey yapmıyporm kendin kendine azalıyor fln

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hacı bide bneşim şöle sorun var bi baksan onada s3m ini de telefon internete girince fln sarj bi anda biitiyo açılıyo kaopanıyoo bataryada sorun yok şu son 1-2 haftadır oluyor nasıl düzeltecem birşey yapmıyporm kendin kendine azalıyor fln
Bende S3 mini olmadığı için birşey diyemem fakatn telefonunla ilgili soruları S3 mink kullanıcıları kulübüne sorabilirsin.
Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü - MaxiCep

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
eyw bende söle yardımım dokunabilr sana android için yükleyeceğin romları editleyebilirm sana mesala ben intouch2 android 5.0.1

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
eyw bende söle yardımım dokunabilr sana android için yükleyeceğin romları editleyebilirm sana mesala ben intouch2 android 5.0.1
Note 3 e AOSP arayüzlü rom yapabilirsen çok iyi olur :ehe Sadece samsung uygulamalarını silmeyi biliyorum. :tşk:

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
usta eyw birşey soracam ben şimdi servise verecem bunu jack yerelri fln kaydı orda söliyecem yapmazlar ise sen bana teamwiver la yaparmısn?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
yav team viver uzakdaki pc ler birleştiriyo benim pc ye girecen odin ayarları fln

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
Yapma işi kolay. Teamviver ın kullanımı tam olarak hatırlamıyorum. Pek asabisin :D
sann kod al şifre verecem onları yazacan bu kadar :D
Note 3 e AOSP arayüzlü rom yapabilirsen çok iyi olur :ehe Sadece samsung uygulamalarını silmeyi biliyorum. :tşk:
hazırını buldum kardeşim isdeğin eksikleri yaz diğer romlardan topluyp sana link atabilirmhttp://galaxynote3root.com/sm-n9005-galaxy-note-3-roms/resurrection-remix-rom-for-galaxy-note-3-aospkitkat/

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Müsait olursam yaparız. yazdıklarım çok basit işlemler beklemek istemezsen youtube a Samsung odin firmware update yaz çıkanları izle.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
mesela örnek gayet açık anlatıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hazırını buldum kardeşim isdeğin eksikleri yaz diğer romlardan topluyp sana link atabilirmhttp://galaxynote3root.com/sm-n9005-galaxy-note-3-roms/resurrection-remix-rom-for-galaxy-note-3-aospkitkat/
Sağol benim cihaz N900 yani Türkiye modeli N9005 ler olmaz.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
    Konu Sahibi
oke ararım bide usta emin misn garantiden çıkamdığına ve 100% orjinal kaldığına garantiden gelir gelmez kuracam da

Takipçi Satın Al

Üst Alt