Acill yardimm !!!!!!!! (arama gereci vs.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
Acill yardimm !!!!!!!! (arama gereci vs.)
İyi günler arkadaşlar. C7 belle kullanıcısıyım ve bugün telefonumu hack yapmayı denedim ve yaptım. Yaptıktan sonra da ana ekranda olan google arama gereci widgeti yok olmus . ekrana geliyorum widget ekle diyorum arama gerecine tıklıyorum ekrana bekleme yuvarlağı geliyor ve öyle kalıyor facebook ve tweeter ı da aynı sekilde. Bide ayarlar uygulamalar yüklü uygulamalarda birkaç şey silmiştim ne olugunu bilmediğim acaba geri nasıl getirebilirim yardımlarınızı bekliyorum .İyi akşamlar.

mkkozanmk

Üye
soft format at.. . Ama önce rehber ajanda vs. Yedekle yokta hepsi silinir. . Ama kesinlikle hard format atma yoksa başına bela alırsın. .

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım ama olmadı.Yavaş yavaş çözüyuorum facebook ve tweeter widgeti geldi.Nasıl oldu dersen oviden social ı yükledim öyle oldu ama arama gerecini ovi mağazada de bulamadım hala arıyorum. :S

mkkozanmk

Üye
güncellemelere bir bak. . Sanırsam arama gereci güncellemesi var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleyı tekrar yuklemeyı denedınmı arama gerecı süitte var

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
Baktım ama microsoft Apps güncellemesi var sadece.
Onu da yapmıyorum daha önce yapmıstım lazım olmadıgı için sildim tekrar.Sanırsam ben uygulamasını filan sildim yüklemelerden o yüzden olmuyor simdi de bulamıyorum setup unu. Mağazaya yazıyorum ama çıkmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Baktım ama microsoft Apps güncellemesi var sadece.
Onu da yapmıyorum daha önce yapmıstım lazım olmadıgı için sildim tekrar.Sanırsam ben uygulamasını filan sildim yüklemelerden o yüzden olmuyor simdi de bulamıyorum setup unu. Mağazaya yazıyorum ama çıkmıyor

soft format atıp tekrar belleyı yukle yada telden yukleyebılırsın guncellemelerde çıkacaktır

mkkozanmk

Üye
bence de belle yi Ovi suit yardımı ile tekrar yükle. . . Ama soft format yaparken sadece geri yükle mi dedin yoksa veri sil ve geri yükle mi dedin ?

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
Belleyi tekrar nasıl yükleyebilirim geri. ovi suite de cıkmaz ki artık.

---------- Eklendi @ 22:10:23 ---------- Yazıldı @ 22:04:01 ----------

*#7370# olan formatı atmıştım

mkkozanmk

Üye
yeniden yükle seçeneği koymuşlar yazılım yüklemede

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
suitı aç güncelleme sayfasinda mavı yazıyla yenıden yükle yazar ona tıkla ve devam et

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak anlamadım biraz daha açıklarmısın?

---------- Eklendi @ 22:23:37 ---------- Yazıldı @ 22:15:02 ----------

Tamam deniyorum msj atarım herhangibir gelişmede

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Tam olarak anlamadım biraz daha açıklarmısın?

süıtte yazılım guncellemeye gırınce guncelleme yok der buraya kadar normal ekranın ortasında yazıların arasında mavı renk yazıyla "yeniden yükle"yazar onu tıkla gerısı gelir

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
evet gördüm şimdi yapıyorum :D

tugrul10

Üye
    Konu Sahibi
yardımların için çok teşekkür ederim hallettim. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah arkadaşım:)

adem2135

Üye
format atmaya gerek yok indir yükle tamamdir.. Arama gereci:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt