Adidas İmzalı Çubuklu Formamız Satışa Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Adidas İmzalı Çubuklu Formamız Satışa Çıktı
Adidas İmzalı Çubuklu Formamız Satışa Çıktı
22.08.2011 16:04

Futbol Takımımız'ın 2011-2012 futbol sezonunda giyeceği Beyaz ve Siyah formalarımızdan sonra, şimdi de Çubuklu formamız Kartal Yuvası mağazalarımızda, kartalyuvasi.com.tr'de ve tüm adidas satış noktaları satışa çıktı. Dünyada her şey ikilidir... ‘Siyah’ olmadan ‘Beyaz ', ‘Beyaz’ olmadan ‘Siyah’ olmaz. Bizim için ikisinin bir araya geldiği her gün bayram, her yer şölen alanıdır. Çubuklu formamızın üstündeki kutsal renklerimizin birlikteliği, ihtiyacımız olan her anda ve alanda tutunacak dalımızın Beşiktaş olduğunu hatırlatır bizlere.
İlk olarak satışa sunulan Beyaz formamızın taraftarlarımızdan yoğun ilgi görmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde Siyah formamız da 95 TL’lik satış fiyatıyla taraftarlarımızın beğenisine sunulmuştu.
Şimdi de yeni sezondaki üçüncü formamız olan Çubuklu formalarımız taraftarlarımızın beğenisine sunuluyor.
Futbolcularımızın sahada rahat mücadele etmesine imkan tanıyan yeni formalarımız, uluslararası adidas tasarım ve teknolojileri uygulanarak hazırlandı.
Göğsünde Toyota, sırtında Ülker ve kolunda Avea yazıları bulunan yeni formamız, özel bir kumaş teknolojisi ile üretildi.
Adidas’ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcularımızın vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.
Çubuklu formamızı dünyanın neresinde olursanız olun den hemen satın alabilirsiniz.


http://www.maxicep.com/besiktas/199...ormalari-guncellendi-23-08-2011-a-382662.html
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
güzel görünüyor. Kardeşime alayım bi tane :)
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende cok begendm kendime ve birine alcam.))
 
haltie

haltie

Üye
çok güzel olmuş:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt