Öncelikle şunu söyliyim çok zor bir olay değil ama kendine güvenmeyen yapmasın . Boot ayarları değiştiği için yanlış birşeyde telefonu başlatma sorunu yaşayabilirsiniz .
Günah benden gitti
İlk olarak buradaki dosyaları indiriyoruz ve güzelce bir yere çıkarıyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Files klasöründe 2 tane zip dosyası var bunlardan "PowerOnOff mod" olanını çıkarın
3 tane ini dosyası çıkacak
"PowerOnOff_phone.ini" : açılış ekranının dosyasını telefonunuza atarsanız kullanacağınız dosya
"PowerOnOff_sd.ini" hafıza kartından kullanacağınız dosya
"PowerOnOff_orig.ini" eğer beğenmezseniz veya sıkıntı yaşarsanız diye telefonun kendi açılış ekran dosyası .
Ben sd üzerinden anlatıcam hafıza kartını tercih ettiğim için
"PowerOnOff_sd.ini" dosyasını "PowerOnOff.ini" olarak değiştiriyoruz .
Ondan sonra telefonu "kies" modunda bağlıyoruz ve indirdiğimiz "Stune" programını açıyoruz . Programın çalışması için kiesin yüklü olması ve kies modunda bağlamanız lazım. Kies'i açmanıza gerek yok .
Stune telefonu gördüğünde "Auto Connect" e basıyoruz ve "Browser" sekmesine geliyoruz .
Buradan "Registry" ye çift tıklayıp sağ taraftan "PowerOnOff.ini" dosyasını seçiyoruz .
Sağ tıklayıp copy diyip herhangi bir yere bu dosyanın yedeğini almanızı tavsiye ederim .
Yedeği aldıktan sonra tekrar sağ tıklayıp "delete" diyoruz ve dosyayı siliyoruz .
"PowerOnOff_sd" yi "PowerOnOff" olarak adlandırdığımız dosyayı biraz önce sildiğimiz sekmeye sürüklüyoruz . Programdan çıkabilirsiniz .
Şimdi aşağıda verdiğim dosyayı çıkarıp hafıza kartının içine kopyalıyoruz
Açılış kapanış sesi de varmış yeni farkettim
Telefonu kapatıp açın ve farkı görün .
ConvertForWave programı benim pc de çalışmadığı için kendi ekranımı yapamadım . Yapmak isteyenler varsa custom bootscreen for wave yazıp google da arattırırsanız nasıl olduğunu bulursunuz . Yapmadığım için yarım yamalak çevirip yanlış birşeyler yaptırmak istemiyorum .