açılırken mavi ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
açılırken mavi ekran
bilgisayarı açma tuşuna basıyorum boot ekranı geçiyo windows 7 açılış ekranı geliyo sonra no signal geliyo sonrada hoş geldiniz gelmesi gerekirken mavi ekran cıkıyo okuyamadan hemen sönüyo sonra kasa duruyo sadece bi fan çalışıyo sonra reset atıyo yeniden açılıyo sonra siyah ekranda windows u normal olarak başlat yazıyo anca öyle açılıyo bi kaç gündür bu böyle ve uykuya aldığımda bidaha açılmıyo ne yapmam lazım daha yeni format atmıştım halbuki

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bu benim xp de de olmuştu formatla geçmişti

_YaKuZa_

Üye
hocam sistem çökmüş format şart

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
sistem çökse bidaha açılmaz ama dimi benimki mavi ekran gösteriyo reset atıyo sonra düzgün açılıyo bugün win 8 attım kapattım bilgisayarı bi kaç saat sonra açtım sorun verdi gene açılırken sonra yeniden başladı gene

Kayahan14

Kayahan14

Üye
d hafızan dolumu

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
yok d yi kişisel dosyalarım için kullanıyorum titizim yani d hiç dolu değil 180 gb boş yer var c de 100 gb verdim 70 gb geçik yer var ama win 7 varkende yapıyodu şimdi win 8 yaptım gene yapıyo her açılıştada oluyo

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
masa üstü is ne yap biliyorsun sinimayecek bütün dosyalarını daşına bilir hardısk topla vista orjinal dvd bul bulamıyorsa internet ......... diye biyar var reklam olmasın diye tam adını vermiyorum orada indir dvd at sonra dvd on yükleme gelecek onu yap sonra c& d birleştirek sil sonra ekran kartını ram cıkart tavsiyemdir fanlarıda cıkart temizle hazır elin deymişken sonra reis sırasıyla başka bir ram 2 ekrankartını tak ama monitor kablosunu takma sonra 3 pc başlatma dümesine bas son ra acılırkan donımı gördüğü icin f2 bas bios ayarrlarını kabul etsin tabi en baştan buyana format dvd içinde olsun cıkarma sonra monitor kablosunu tak güle güle kllan drive gunesi indir uyumlu driver bulsun yükle ensona antivirüsü yükle güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

masa üstü is ne yap biliy orsun silimeyecek bütün dosyalarını taşına bilir hardısk topla vista orjinal dvd bul bulamıyorsa internet t ......... diye biyer var reklam olmasın diye tam adını vermiyorum orada indir dvd at sonra dvd on yükleme gelecek onu yap sonra c& d birleştirek sil sonra ekran kartını ram bios cıkart pilini tavsiyemdir fanlarıda cıkart temizle hazır elin deymişken sonra reis sırasıyla başka bir ram 2 ekrankartını tak ama monitor kablosunu takma sonra 2,5 bios pilini tak 3 pc başlatma dümesine bas son ra acılırkan donanım(acayipbir ses gelecek veye 2 dk bekle sora f2) gördüğü icin f2 bas bios ayarrlarını kabul etsin tabi en baştan buyana format dvd içinde olsun cıkarma sonra monitor kablosunu tak güle güle kllan drive gunesi indir uyumlu driver bulsun yükle ensona antivirüsü yükle güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

ekran kartını ram birlikte bios pini cıkar unutmuşum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt