Acilen Telefon Almam Lazım Ama Hangisini?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Acilen Telefon Almam Lazım Ama Hangisini?
Arkadaşlar yıllardır Nokia kullanıyorum.(Ericson, Sony Ericson, Motorola ve Samsungun idarelik ucuz telefonlarını saymazsak)

şimdi s40,s60 ve Belle işletim sistemlerinin hepsini deneyen biri olarak android bir telefon almaya karar verdim. Ama hangisini.

Telefondan beklentim 1- Kasılmayan Menü ve Tarayıcı 2- Uyduları bulmada sıkıntı yaşatmayacak bir GPS 3- İi bir kamera 4- Sağlam bir kasa ( Genelde telefonlarımı çok düşürürüm) 5- Flash video seyretme

Telefonla oyun oynayan biri değilim. :)) Önerilerde dikkate alınırsa sevinirim:))

Arada kaldığım modeller
1- Samsung Galaxy S2 : Eksisi : Biraz demode oldu sanırım:((
2- Samsung Galaxy S3 Eksisi: Ekran dayanıksız ve renk değiştiriyor iddiaları var
3- HTC One X : Pil sökülmüyor. Hafıza kartı takılmıyor
4- Htc Sensetion XE : Hafızası çok az

hilal4493

Üye
samsung galaxy note boyutu büyük ama her türlü video seyretme imkanın var ve hafızası baya geniş bide koruma kılıfı aldım mı tam 13 kez düşürdüm taş gibi bişeyi yok

burak_yksl_88

Üye
s2 al note filan cok buyuk tasimasi zor s2 ekran boyutu guzl saglam cok dusurdum biseyi yok. herseyi calistirir. demode diye bisey yok isini gordukten sonra sikinti yok. bide fiyati ucuzladi. spot 900 800 sifir bulursun. yeterki saglam yerden al

Kerim.

Kerim.

Üye
s2 al bence.çok güzel telefon:oke:

cimbom339

cimbom339

Üye
bence htc alma pisman olursun sorun yasayan cok sonu xperia s galaxy s2 den ustun oldgnu biliyrm xperia s almalsn ;)

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. hepsiburada da s2 1250 tl. parelel ithalat alsam güvenilir yer biliyor musunuz? birde kaça patlar

By_eLeN

Üye
S3 de ekran bozuk surekli renk degisitiryor diyen sazanlar telefonu bilmeyenlere sesleniyorum 4 cesit ekran secenegi var makinedr kurcalayip soft modda yada dinamikde birakip ekran bozuk demeyin :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...