Telefon için yardımınıza ihtiyacım var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XxtykhexX

XxtykhexX

Üye
    Konu Sahibi
Telefon için yardımınıza ihtiyacım var?
merhaba arkadaşlar,

cep telefonum ömrünü doldurduğundan yeni bir telefona ihtiyacım var açıkçası. nette bir süredir araştırma yapıyorum ancak araştırdıkça yeni modeller çıkıyor ve karar vermek zorlaşıyor. bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

öncelikle bütçem en fazla 700-800 TL. şimdiye kadar nokia marka ağırlıklı telefonlarım oldu samsung ve diğer markalara yabancıyım. Androidler gelecek vaddeden işletim sistemi olarak görülüyor, ancak ortalama bir kullancı olarak internet ve uygulamalardaki hız açısından symbian^3' teki durum nedir?:hmmm birkaç kişinin yorumlarından kastığını ve hatta telin kapandığını okudum. bu bu symbianlar için genel bir durum mudur?:bilmm
incelediğim markalar ve modeller şöyle: htc desire, google nexus one, samsung galaxy ace ve nokia c6-01...

görünüş açısından en şık nokia ve nexus gibi...ancak bu telefonların ne gibi avantajları ve dezavantajları var? hangisini almamı tavsiye edersiniz? bu modeller dışında da varsa önerileriniz bütçemi göz önünde bulundurarak:aha:...şimdiden teşekkürler:oke:

61semih

61semih

Üye
arkadasım desıre modelı seceneklerın arasındakı en guclu telefon ama bır eksı yonu var batarya sorunu 3g kullanmıyorsan 3g yı kapatarak şarj suresını uzatabılırısn.dıger onerdıgın telefonlar orta segmente yakın desıre ıse ust segment.bıldıgım kadarıyla 1000 tl cıvarnda fıyatı ace nınde 700 tl cıvarında arada ciddi fark var ama donanım olarakta aralarında cıddı fark ve edesıre nın ustunlugu var.benım fıkrımse secenekler arasında soyle
1: htc desire
2: google nexus one
3: galaxy ace (ıkısıde bırbırınden guzel alsında 2 ve 3 )
4: en zayıf halka nokıa. nokıanın cok yol alması gerekıyor akıllı telefon pazarında :koş:

dusundugun nokıa ıcın bır lınk yorumlara dıkkat

silver021

silver021

Üye
800 tl verebiliorsun şayet wave 2 yi sana önerebilirim. parasinin tam karşiliğı. eksileri yok artisi çok. ;)

61semih

61semih

Üye
800 tl verebiliorsun şayet wave 2 yi sana önerebilirim. parasinin tam karşiliğı. eksileri yok artisi çok. ;)

evet wave 2 cok guzel bır telefon hatta ace dende donanımsal olarakta ustun bıldıgım kadarıyla. ama androıt etkenı burada devreye gırıyor benım ıcın tabıkı bırısı bana sorsa hangısı veya ben olsam hangısı dıye ace yı tercıh ederım wave ustun olsada. ama desire den ustun degıl desıre alma ımkanı varsa bence desıre daha ıyı bır secım olur.wave 2 den baya memnunsun galıba sılver021 arkadaşım :)

hoss

hoss

Üye
nokia ûst segment cihazlarda rakiplerinin oldukca gerisinde kaldi
galaxy ace , galaxy s ,htc desire gibi cihazlari tavsiye ederim
wave 2 de iyi tercih olur

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Nokiadan sıkıldıysan değişiklik istiyosan wawe 2 iyi bi telefona benziyor fiyatı da 800-850 tl arası.Desire da iyi ama şarj sorunları var hem fiyatı da daha pahalı wawe 2 ye göre.

XxtykhexX

XxtykhexX

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01'in yorumlarına baktım ancak normal hayatta olduğu gibi internette de çok çelişkili yorumlar var. asıl kafa karıştırıcı durum burda başlıyor :aha: ve ne olursa olsun bu tür cihazlarda da şans da önemli bir faktör. tek istediğim ödeyeceğim onca parayı hak eden ve beni pişman etmeyecek bir telefon. öyle çok sık tel değiştiren biri de değilim ayrıca.

az önce wave 2'i inceledim bir yerde super LCD'nin super Amoled'den daha canlı gösterdiği sanki hd gibi denilirken, bir yerde de Amoled'in daha üstün olduğunu söylüyorlar, hatta yanyana biri super LCD biri Amoled'e sahip iki cep... super LCD'nin ekrana bakılınca görüntü Amoled'de daha canlı görünüyor.

ikinci bir nokta ise, wave 2'nin işletim sisteminin bada os olması, ki bu uygulama yoksunu olarak biliniyor sanırım.benim aradığım ses ve görüntü kaliteli olmalı, canlı renkler olmalı, wi-fi'nin hızı iyi olmalı, uygulamalarda ve internette(video vs izlerken) kasmamalı, pil süresi ve görünüşü de zarif olmalı. batarya olarak li-polimer bataryaların li-ion lardan daha iyi olduğunu okumuştum ama telefonlarda çok tercih edilmiyor neden diye sormadan edemiyor insan:hmmm

peki sony ericsson xperia 10 mi samsung wave 2 mi? varsa blackberry'den önereceğiniz model hangisidir?

hoss

hoss

Üye
x10 daha iyidir ozellikle oyun uygulama konusunda wave den cok üstün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt