abi ben harbiden sevmiyorum bu goygoyları kim neye inanırsa inansın ideolojisinden falan banane! eğer o fikirler insanlara zarar vermeye başlıyorsa zahiyat artıyorsa 'hooop, dur' denmesi lazım. Biz ki dün daha kapının önünde oynayan veletler kalkıp saçma birkatım fikirler uğruna birbirimize giriyoruz...ne insanları yargılamaya nede onlara fikirlerimizi empoze etmeye hakkımız var. aynı şekilde din mevzusundada öyle ve ben bu din mevzusunun böyle ağdalaştırılmasına da karşıyım çünkü bu dinden soğutur, şöyle ki yumak gibi sakal bırakan kendine deyim yerindeyse 'taptıran' hocalarada karşıyım, kendi soyundan olmayanları içlerine kabul etmeyen tuhaf ritüelleri olan 'museviliğide' karşıyım... yukarda yüksek sesle heavy metal dinleyen bi' komşumada aynı şekilde kızarım ilahi dinleyen komşumada...ya arkadaş ben ilahi sevmiyorum o ne öyle diyince 'sus lan çarpılacaksın!' diyen arkadaşlarım var..bu gerçekten acınacak bir durum... aynı şekilde her fırsatta islamı kötüleyen islamla alay eden ergen ruhlu ateist arkadaşlarımda var..ve hepsinden de tiksiniyorum ve onlara acıyorum...ama hiçbirinede 'ne diyosun kardeşim sen' demedim o onun fikridir değiştiremem müdahale etmeye hakkım yok!...