ACİL_samsung GT-B5310

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bgebes

Üye
    Konu Sahibi
ACİL_samsung GT-B5310
Arkadaslr samsung GT-B5310 kullanıyorum.Dun telefon dondu ve klavyesıyle tusları calısmamaya basladı.Sadece dokunmatıgı calısıyor.Ama telefonu acarken yıne acma kapama tusları calsısıyor.Telefon acıldıgında calısmıyo .Napıcam acıl çözum lazımm

bgebes

Üye
    Konu Sahibi
telefonun tus sorunu halloldu sanırım hafıza kartını okumaya cıalısıtıgı ıcın kasıyormus ama sımdı de hafıza kartını okumuyor bır kac farklı kart taktm tanımıyor.Neden olabilir ki? kingston hafıza kartı

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Hafıza Kartınızdan Kaynaklanan Bir Sıkıntı Olduğunu Düşünüyorum. Telefonunuzun Uygulamaları Destekleme Eylemi Üst Seviyede Olduğunda ve Korsan Bir Yazılım Kurduğunuz da Bu Hafıza Kartınıza Zorlamalar Yapmaktadır.
Siz de Hafıza Kartınızı Çıkartın ve Biçimlendirip Daha Resmiyet İçeren Yayımcılardan Uygulamalar Kurun Derim.

bgebes

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendırdım durum yıne aynı hafıf bastırınca tanıyor gıbı oluyor sonra yıne gıdıyor..Ne yapsam bilemedim :S

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Micro SD Kartlarda Çok Önemli Sorunlar Ortaya Çıkarıyor. Orijinal Kart Almayı ve Soketinde Sorun Olup Olmadığını İyi Bilmen Gerekli. Yeni Bir Kart Al. Sorun Düzelmezse Teknik Servise Vermeni Öneririm.

bgebes

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt