Yardım Acil yrdim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
Acil yrdim edin
Merhaba arkadaşlar ben telefonu format etdim Nokia market silindi nasil yukleyeblirm? Bide galeriye girmiyo nasil duzelticem? :( :'(

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Sitede nokia store son sürümü var :oke:
Galeriye nasıl girmiyor icona tıklıyınca işlemiyo gibi mi? :hmmm

Symbianizer

Symbianizer

Üye

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Link verdim ya :D
Önceki mesajime tıkla :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
hard format atman daha iyi olur tabi bilgilerini yedekleme yapman gerekir

Harf format atdim düzeldi teşekkürler :) sertfikat hatasida düzelecek?Store yukledim arkadaşlar 1 2 dakika bekle diyo sonra otomotik çikiyo storeden sizce sorun nededir? :'(

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Harf format atdim düzeldi teşekkürler :) sertfikat hatasida düzelecek?Store yukledim arkadaşlar 1 2 dakika bekle diyo sonra otomotik çikiyo storeden sizce sorun nededir? :'(
yazılım güncelleme kısmına gir önce haritaları yükle sonra mağazayı tekrar yüklersin

Samkaazz

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncelleme kısmına gir önce haritaları yükle sonra mağazayı tekrar yüklersin

Telefon turkce olsa ne sorunum olurduki :) yazilim guncellemeye giriyom uptade ediyom SW update çikiyo bunu söylüyon? Update etdim yuklendi tel kapandi yeniden açildi şu yazilar çikti ekranda ( Поне обновлено Пакет обновления совместим с телефоном. Обратитесъ к поставщику услуг ) Rusçam yok :((((

asigsasi

asigsasi

Üye
Telefon turkce olsa ne sorunum olurduki :) yazilim guncellemeye giriyom uptade ediyom SW update çikiyo bunu söylüyon? Update etdim yuklendi tel kapandi yeniden açildi şu yazilar çikti ekranda ( Поне обновлено Пакет обновления совместим с телефоном. Обратитесъ к поставщику услуг ) Rusçam yok :((((
flash atman gerekir dil için
flash atman gerekir dil için

Üst Alt