Sitede nokia store son sürümü var
Galeriye nasıl girmiyor icona tıklıyınca işlemiyo gibi mi?![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitede aradim bulamadim 
Link verdim ya
Önceki mesajime tıkla![]()
Peki galeriyi nasil duzelticem? Telefon şaşirdi 
Nokia Store QML v3.30.18 S^3 Anna Nokia Belle-REFRESH (Belle FP1-FP2) Signed - MaxiCepTamam da ordan indiremedim başka sitede yokmu yhaa?Peki galeriyi nasil duzelticem? Telefon şaşirdi
![]()
Birde şu galeriye çözum bulablirmisin?galeri için ne gibi sorun varTeşekkür ederim indirdimBirde şu galeriye çözum bulablirmisin?
galeri için ne gibi sorun var

telefonu güç düğmesi ile kapatıp aç telefon açıldığı zaman arka plan da çalışan uygulamaları kapatma dan galeriye gir bakalımGaleriye tkliyorum açilmiyor sence neden?![]()
telefonu güç düğmesi ile kapatıp aç telefon açıldığı zaman arka plan da çalışan uygulamaları kapatma dan galeriye gir bakalım

o zaman format ve flash atman gerekirDenedim yine ayni şey![]()
o zaman format ve flash atman gerekir
hard format atman daha iyi olur tabi bilgilerini yedekleme yapman gerekir*#7073#?
hard format atman daha iyi olur tabi bilgilerini yedekleme yapman gerekir
sertfikat hatasida düzelecek?Store yukledim arkadaşlar 1 2 dakika bekle diyo sonra otomotik çikiyo storeden sizce sorun nededir? 
yazılım güncelleme kısmına gir önce haritaları yükle sonra mağazayı tekrar yüklersinHarf format atdim düzeldi teşekkürlersertfikat hatasida düzelecek?Store yukledim arkadaşlar 1 2 dakika bekle diyo sonra otomotik çikiyo storeden sizce sorun nededir?
![]()
yazılım güncelleme kısmına gir önce haritaları yükle sonra mağazayı tekrar yüklersin
yazilim guncellemeye giriyom uptade ediyom SW update çikiyo bunu söylüyon? Update etdim yuklendi tel kapandi yeniden açildi şu yazilar çikti ekranda ( Поне обновлено Пакет обновления совместим с телефоном. Обратитесъ к поставщику услуг ) Rusçam yok
(((flash atman gerekir dil içinTelefon turkce olsa ne sorunum olurdukiyazilim guncellemeye giriyom uptade ediyom SW update çikiyo bunu söylüyon? Update etdim yuklendi tel kapandi yeniden açildi şu yazilar çikti ekranda ( Поне обновлено Пакет обновления совместим с телефоном. Обратитесъ к поставщику услуг ) Rusçam yok
(((
flash atman gerekir dil içinTelefon turkce olsa ne sorunum olurdukiyazilim guncellemeye giriyom uptade ediyom SW update çikiyo bunu söylüyon? Update etdim yuklendi tel kapandi yeniden açildi şu yazilar çikti ekranda ( Поне обновлено Пакет обновления совместим с телефоном. Обратитесъ к поставщику услуг ) Rusçam yok
(((