iOS 6.1.3 A4 Cihazlar için Untethered Jailbreak Yayınlandı !

Sponsorlu Bağlantılar

mastris

mastris

Üye
    Konu Sahibi
iOS 6.1.3 A4 Cihazlar için Untethered Jailbreak Yayınlandı !
Uzun zamandır beklenen jailbreak dün sabah surlarında yayınlandı. Tam olarak jailbreak aracı yayınlanmasa bile 6.1.3 yüklü 3GS ve A4 cihazlar için tethered üzerinden untethered jailbreak yapılmış durumda. Yapmanız gereken sn0wbreeze yada redsn0w jailbreak araçları ile 6.1.3 yüklü A4 iphone cihazınızı ilk baş tethered olarak jailbreak yapıp sonrasında ise size vereceğeim yönergeler doğrultusunda untethered jailbreak yapabileceksiniz. Tethered jailbreak yaptıktan sonra;

• Birinci adım: Cydia uygulamasını açın.
  • İkinci adım: Aşağıda yer alan “Changes” sekmesine tıklayın.
  • Üçüncü adım: Sol üstte yer alan “Refresh” butonuna tıklayın.
  • Dördüncü adım: Bu işlemden sonra “Reloading Data” şeklinde yazı ile Cydia’da yapılmış değişiklikler kontrol ediliyor olacak. Bu durum tamamlandığında “p0sixspwn” isimli uygulamayı arama kısımını da kullanarak bulun ve bu uygulamayı yükleyin.
İşlem tamamdır arkadaşlar A4 6.1.3/ 6.1.5 yklü cihazınız untethered jailbreak olmuştur. A5+ vihazlar için en geç yıl başına kadar 6.1.3/6.1.4 jailbreak aracı yayınlanacak. Yayınlandığında size bilgi vereceğim.
İyi Forumlar..

Güncelleme:
Son yayınlanana tweetlere göre İh8sn0w ve winocm adlı iOS hackerları A5+ cihazlara 6.1.3 untethered jailbreakı noel arifesi yayınlayacağını söylediler. Bu bahsettiğim arkadaşlar kanada ve santa clarada yaşamaktadırlar. Kanadanın ve santa clara nın noel günleri 25-26 Aralık. Görünen o ki ya bu gece yada sabah vakitleri untethered jailbreak yayınlanmış olacaktır.

Son düzenleme:

Üst Alt