acıl yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
varsa neden gozukmuyor ya o gozukse yeterdı bıde galerı acılsa ıkısı onemlı zaten x ploreden prıvate mı ne ordan bı kac sey sıldım sonra boyle oldu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
varsa neden gozukmuyor ya o gozukse yeterdı bıde galerı acılsa ıkısı onemlı zaten x ploreden prıvate mı ne ordan bı kac sey sıldım sonra boyle oldu
İşte O Klasörde Genelde Uygulamaların Ayarları Var Büyük İhtimalle GereksizSanıp Sildiğin Klasördede Galerinin Ayarları Filan Vardı Yada Ön Belleği Benim Elimden Gelen Bu Kadar Üzgünüm Dediğim Gibi Hard Formatta Çözüm Olmadıysa Dead Flash Atmalısınız

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
zormu dead flash

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
anladım ben bunu telefoncuda yaptırsam ama sımkartı cıkartamam yanı sorun var sadece hafıza kartını cıkartıcam ve sızce fıyatı ne kadardır dead flas attırmanın
anladım ben bunu telefoncuda yaptırsam ama sımkartı cıkartamam yanı sorun var sadece hafıza kartını cıkartıcam ve sızce fıyatı ne kadardır dead flas attırmanın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bilgim Yok Sımdeki Numaralarınızı Hafıza Kartına Aktarın Öyle Yazılım Atsınar Telefona.Akrabanızda Filandamı PC Yok? Telefoncu Belkide Anlamaz Dead Flash Desen Ne Olduğunu Bİlmez Bazıları

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
akraba var kuzenımde ama oda bılmez kı ben dogru duzgun bılgısayar kullanmayı bılmem karısık bı ıse benzıyor bu flas atmak ya

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
akraba var kuzenımde ama oda bılmez kı ben dogru duzgun bılgısayar kullanmayı bılmem karısık bı ıse benzıyor bu flas atmak ya
TeamViewer Programını Kurarsanız Gerisi Kolay Bağlanıp Yaparım Ben

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
denıcem ya bıseyler olmazsada sızden yardım ısterım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sıkıntı Yok Hayırlı Günler

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
sagolun sızede
ya ben sızınle telefondan gorussem olmaz mı su anda yanı ımkanlar kısıtlı olmus sankı vallahı tanıdıgım butun bılgısayarlı tanıdıklarda sorun var 3 yere gıttım benım ıcın tek sorun fotograf duzenleyıcı o yuklense tamamdır

interka

interka

Üye
formatı nasıl attınız telefona fabrika ayarların sıfırlayarak mı?

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
format atmadım
ordamısın bılgısayara gectım uzaktan sız yapın
x plorede bazı dosyaları sıldım onlarda galerı ve fotograf duzenleyıcıyle ılgılıymıs galıba sıstem dosyalarıyla ılgılı fotograf duzenleyıcıyı gerı getıremıyorum hackledım telefonu yukleyım dedım guncellestırme hatası geldı ama telefonda gozukmuyor u uygulama

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Evet

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
ya gec cevap verdınız bende eve geldım belkı aksam ınternet kafeye gıderım oraya kursam dedıgınız programı olurmukı

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
zararlı dosya degıl heralde ya ızın verırler bence

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
abooo ne zor ıs ya ben bıraz baktımda cok karısık ya benım telefonumu uzaktan yonetemezmısın sız ya valla butun bılgılerı verırım yeterkı fotograf duzenleyıcı yuklensın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
abooo ne zor ıs ya ben bıraz baktımda cok karısık ya benım telefonumu uzaktan yonetemezmısın sız ya valla butun bılgılerı verırım yeterkı fotograf duzenleyıcı yuklensın
Yapabileceğim Birşey Yok PCsiz. Hard Format Attınız Eminisiniz Değilmi?

Üst Alt