acıl yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
attım ya ılk once orjınal ayarları gerı yukle dedım daha sonra verı sıl ve gerı yukle 7370 vardı onuda yaptım ya bu gozukmeyen fotograf duzenleyıcısı sılınse telefondan tamamen ben burdan yuklerdım yenısı ama gozukmuyor telefonda var olarak gozuktugu ıcın guncelleme hatası alıyorum

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
attım ya ılk once orjınal ayarları gerı yukle dedım daha sonra verı sıl ve gerı yukle 7370 vardı onuda yaptım ya bu gozukmeyen fotograf duzenleyıcısı sılınse telefondan tamamen ben burdan yuklerdım yenısı ama gozukmuyor telefonda var olarak gozuktugu ıcın guncelleme hatası alıyorum
Normal Bişey Dosyalarını Teker Teker Silip Baştan Yükleyin Diyeceğimde Oda Bayabi Zor İşlem Vede İşe Yararmı Bilinmez

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
ya bu seferde baska ayarlar falan gıder sonra ınternete falanda gırmez yanı ısım daha zor olur anlamıyorum kı menude gozukmuyor ama var nerde o zaman x plore yuzunden oldu hep

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ya bu seferde baska ayarlar falan gıder sonra ınternete falanda gırmez yanı ısım daha zor olur anlamıyorum kı menude gozukmuyor ama var nerde o zaman x plore yuzunden oldu hep
Bilmediğiniz Dosyaları Silmemeniz Gerekirdi Maalesef Yapacak Bişey Yok Sistem Dosyaları İle Uğraşmak Sorunlu Her Zaman.

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
ne bıleyım kı hep sayı yazıyordu bende gereksız sandım ınsallah duzeltebılırım

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
dead flash en ıyı cozum sanırım ama dıyorsunuz ya cogu telefoncu bılmıyor dıye normal flash atsalar duzelır mı dead yerıne

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
dead flash en ıyı cozum sanırım ama dıyorsunuz ya cogu telefoncu bılmıyor dıye normal flash atsalar duzelır mı dead yerıne
Orjinal Yazılımı Yüklese Düzelir Nasıl Yapar Bilmem Ama Fabrika Ayarlarına Dönerde Verir Bu Telefoncular Sonra Yaptım Diye Para ALırlar Ona Göre Tedbirinizide ALın

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
tamam sagolun
flas ıcın usb kablaso gereklımı

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
flas atmadan hallettım sızde cok sagolun :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
ya ben dolu format attım falan ayarları sıfırladım ınanın sabah 5 bucuktan berı ugrasıyordum shıft tusu bosluk tusu sılme tusu ve acma kapama tuslarına basarak yaptım oylede formatlama oldugunu unutmusum oyle yapınca duzeldı ya :) cok sagolun sızde benımle ugrasıp durdunuz bugun

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ya ben dolu format attım falan ayarları sıfırladım ınanın sabah 5 bucuktan berı ugrasıyordum shıft tusu bosluk tusu sılme tusu ve acma kapama tuslarına basarak yaptım oylede formatlama oldugunu unutmusum oyle yapınca duzeldı ya :) cok sagolun sızde benımle ugrasıp durdunuz bugun
Estafurullah Neyse Hayırlı Olsun :)

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
    Konu Sahibi
coook tesekkurler sagolun :)

• Beğen

Üst Alt