İşte O Klasörde Genelde Uygulamaların Ayarları Var Büyük İhtimalle GereksizSanıp Sildiğin Klasördede Galerinin Ayarları Filan Vardı Yada Ön Belleği Benim Elimden Gelen Bu Kadar Üzgünüm Dediğim Gibi Hard Formatta Çözüm Olmadıysa Dead Flash Atmalısınızvarsa neden gozukmuyor ya o gozukse yeterdı bıde galerı acılsa ıkısı onemlı zaten x ploreden prıvate mı ne ordan bı kac sey sıldım sonra boyle oldu
PC İnternet Oldukdan Sonra Dosyaları İndirmek 10-30 Dk Dosyaları Telefona Yüklemek 5 10 DKzormu dead flash
Bilgim Yok Sımdeki Numaralarınızı Hafıza Kartına Aktarın Öyle Yazılım Atsınar Telefona.Akrabanızda Filandamı PC Yok? Telefoncu Belkide Anlamaz Dead Flash Desen Ne Olduğunu Bİlmez Bazılarıanladım ben bunu telefoncuda yaptırsam ama sımkartı cıkartamam yanı sorun var sadece hafıza kartını cıkartıcam ve sızce fıyatı ne kadardır dead flas attırmanın
anladım ben bunu telefoncuda yaptırsam ama sımkartı cıkartamam yanı sorun var sadece hafıza kartını cıkartıcam ve sızce fıyatı ne kadardır dead flas attırmanın
TeamViewer Programını Kurarsanız Gerisi Kolay Bağlanıp Yaparım Benakraba var kuzenımde ama oda bılmez kı ben dogru duzgun bılgısayar kullanmayı bılmem karısık bı ıse benzıyor bu flas atmak ya
Dosya İndirmeniz Gerekli Bir İzin Verirlermi Bilmiyorumya gec cevap verdınız bende eve geldım belkı aksam ınternet kafeye gıderım oraya kursam dedıgınız programı olurmukı
Sırf 700 Mbye Yakın Telefonun Yazılım Dosyaları İnecek + Programlarda Var Tabiyki Zaman Alır Eğer İnternet Kafedekii Net Yavaş İsezararlı dosya degıl heralde ya ızın verırler bence
Yapabileceğim Birşey Yok PCsiz. Hard Format Attınız Eminisiniz Değilmi?abooo ne zor ıs ya ben bıraz baktımda cok karısık ya benım telefonumu uzaktan yonetemezmısın sız ya valla butun bılgılerı verırım yeterkı fotograf duzenleyıcı yuklensın