bunu da nerden çıkardın ben defalarca servise gittim. ve servisteki teknisyenle de muhabbet ettim kendim yazılım atıyorum vs. falan diye. benim cihaz niye garantiden çıkmadı??? kendi kendinize yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin...kardesim deneme boswer flası garantiden cıkar sen garantiye gönder flashı anlamıyorsan yapma ver garantiye onlar halletsin![]()
aynen flash ile garantiden çıkmaz tabi orjinal dosyaları flashlarsan.. ama arkadaş haklı bence de direk garantiye versin orada halletsinler..bunu da nerden çıkardın ben defalarca servise gittim. ve servisteki teknisyenle de muhabbet ettim kendim yazılım atıyorum vs. falan diye. benim cihaz niye garantiden çıkmadı??? kendi kendinize yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin...
birinden yardım alması gerektiğini söylemiştim kendisi garantiye vereyim dedi kendi bilir..peki o zaman belki flash ile düzelecek birşey yüzünden telefonu servise verip boşu boşuna 20-30 gün bekleyin.üstelik telefonun başına birşey gelir mi diye şüphe duyarak..herkesin kendi tercihi yapacak bişey yok..
peki o zaman belki flash ile düzelecek birşey yüzünden telefonu servise verip boşu boşuna 20-30 gün bekleyin.üstelik telefonun başına birşey gelir mi diye şüphe duyarak..herkesin kendi tercihi yapacak bişey yok..

bunu da nerden çıkardın ben defalarca servise gittim. ve servisteki teknisyenle de muhabbet ettim kendim yazılım atıyorum vs. falan diye. benim cihaz niye garantiden çıkmadı??? kendi kendinize yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin...
Yukarıda verdiğim linkte sağolsun Salihk çok güzel ve resimler eşliğinde anlatmış. Elinden geliyorsa onu deneyebilirsin. Yok yapamam dersen de üstteki mesajımdaki gibi cihazına orjinal yazılımı tekrar yükleyebilirsin önce kesin kesin garantiden çıkar diyosun sonra da flash atmayı bilmiyosan servise ver diyosun...Arkadas dha flasın ne oldugunu bilmio dead phone yapmak zorunda kalacak denerse. dha kolay anlaması için dedim. garantiye vermek onun için daha mantıklı. yanlış anlasılmaya yol actıysam affola
telefonum c6-01 telefonum günde bir ekranın yazıları değişiyor semboller geliyor durup dururken bunun sebebi nedir ? kapatıp açıncada düzeliyor ama günlük bu olay gerçekleşiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!