Acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicanli1

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
telefonum c6-01 telefonum günde bir ekranın yazıları değişiyor semboller geliyor durup dururken bunun sebebi nedir ? kapatıp açıncada düzeliyor ama günlük bu olay gerçekleşiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aliosman166

aliosman166

Üye
flash at en iyisi temiz iş ;)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format at öncelikle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen soft at ve hafıza kartını biçimle

alicanli1

Üye
    Konu Sahibi
flash derken adobe flash mı ?

aliosman166

aliosman166

Üye
hayır phoneix ile oluyo yani telefonun yazılımını yeniden yüklüyorsun zamanı olup yapmayı bilen biri arkadaşa yardımcı olsun lütfen.. Öncelikle arkadaşların dediği gibi telefonu pc ye bağla ve hafıza kartını biçimlendir daha sonra *#7340# tuşlayarak soft format at eğer çözüm olmazsa bilen birinden yardım al senin pc ye bağlansın flash atsın telefonuna

alicanli1

Üye
    Konu Sahibi
garantiye göndersem orda atarlarmı ?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
kardesim deneme boswer flası garantiden cıkar sen garantiye gönder flashı anlamıyorsan yapma ver garantiye onlar halletsin ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
kardesim deneme boswer flası garantiden cıkar sen garantiye gönder flashı anlamıyorsan yapma ver garantiye onlar halletsin ;)
bunu da nerden çıkardın ben defalarca servise gittim. ve servisteki teknisyenle de muhabbet ettim kendim yazılım atıyorum vs. falan diye. benim cihaz niye garantiden çıkmadı??? kendi kendinize yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin...

aliosman166

aliosman166

Üye
bunu da nerden çıkardın ben defalarca servise gittim. ve servisteki teknisyenle de muhabbet ettim kendim yazılım atıyorum vs. falan diye. benim cihaz niye garantiden çıkmadı??? kendi kendinize yorumlar yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin...
aynen flash ile garantiden çıkmaz tabi orjinal dosyaları flashlarsan.. ama arkadaş haklı bence de direk garantiye versin orada halletsinler..

hakan_710

hakan_710

Üye
peki o zaman belki flash ile düzelecek birşey yüzünden telefonu servise verip boşu boşuna 20-30 gün bekleyin.üstelik telefonun başına birşey gelir mi diye şüphe duyarak..herkesin kendi tercihi yapacak bişey yok..

aliosman166

aliosman166

Üye
peki o zaman belki flash ile düzelecek birşey yüzünden telefonu servise verip boşu boşuna 20-30 gün bekleyin.üstelik telefonun başına birşey gelir mi diye şüphe duyarak..herkesin kendi tercihi yapacak bişey yok..
birinden yardım alması gerektiğini söylemiştim kendisi garantiye vereyim dedi kendi bilir..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu aralar forumda gerginlik seziyorum.

__xXx__

__xXx__

Üye

garantiye verilen telefonun başına bişi gelecek olursa garanti kapsamına girer ve telefona gelen maddi zarar karşılanır:oke:

seyfipasa

seyfipasa

Üye

Arkadas dha flasın ne oldugunu bilmio dead phone yapmak zorunda kalacak denerse. dha kolay anlaması için dedim. garantiye vermek onun için daha mantıklı. yanlış anlasılmaya yol actıysam affola

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html bu konuya bakarsan çok kolay bir şekilde cihazına yeni yazılım atabilirsin. Eğer flashla falan uğraşmak istemiyorsan cihazından dosya yöneticisine girip yedekleme ve geri yükleme bölümünde seçeneklerden "şimdi yedekle" diyip ayarlar ve dosyalar haricindekileri seçerek yedekleme yap. Daha sonra hafıza kartını çıkartıp telefonun kapalı iken "ses kısma+kamera+menü tuşu" na basılıyken cihazı açmaya çalış. Bu tuşlara basılı tutarak açmaya çalıştığında hard format atmış olacaksın. Sonrasında Nokia Suite ile cihazını güncelle. Güncellemeden sonra hafıza kartını takarak dosya yöneticisinde yedekleme bölümünden "geri yükle" diyerek rehber, mesajlar gibi içeriklerini cihazına geri yükleyebilirsin ;)

- - - Eklendi - - -

Hiç kimse kusura bakmasın ama hiçbirşey bilmesem bile cihazıma flash atamadığım için ben de 20 gün servis bekleyemem. Gider bir telefoncuya 10-20 TL neyse verir formatı attırırdım, sonra da verdiğim paraya canım yandığından forumlarda dolaşa dolaşa nasıl flash atıldığını öğrenirdim :D Yukarıda verdiğim linkte sağolsun Salihk çok güzel ve resimler eşliğinde anlatmış. Elinden geliyorsa onu deneyebilirsin. Yok yapamam dersen de üstteki mesajımdaki gibi cihazına orjinal yazılımı tekrar yükleyebilirsin ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
Arkadas dha flasın ne oldugunu bilmio dead phone yapmak zorunda kalacak denerse. dha kolay anlaması için dedim. garantiye vermek onun için daha mantıklı. yanlış anlasılmaya yol actıysam affola
önce kesin kesin garantiden çıkar diyosun sonra da flash atmayı bilmiyosan servise ver diyosun...

hizan

hizan

Üye
telefonum c6-01 telefonum günde bir ekranın yazıları değişiyor semboller geliyor durup dururken bunun sebebi nedir ? kapatıp açıncada düzeliyor ama günlük bu olay gerçekleşiyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa arkadaşım ben online iken bana özelden pm at sorunu nu çözelim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
flash atmak garantiden çıkarmaz cıhazı bilip bilmeden sallamayın. Servislerde yazılımsal sorunlara flash atarak hallediyorlar isterseniz arayıp sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt