ACİL YARDIM Telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mubariz.oguzhan

Üye
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM Telefon açılmıyor
Arkadaşlar Öncelikle Selamu aleykum
Dün gece düzgün şarj olsun diye lenovo P70 modelli cep telefonumu gecek apatıp sarja taktı m. sabah kalktım açtım pini girdim herşey iyi hoş sonra bi anda kendiliinden kapanıp açılmaya başladı. durmadı baya bi sonra bi root deneyim dedim daha kapattım teli birdaha açılmadı ... Alttaki menü ve geri tuşlarının ışıgı yanıyo r ama telefon açılmıyor Telefonumun modelı tekrar belriteyim LENOVO P70

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Dün gece düzgün şarj olsun diye lenovo P70 modelli cep telefonumu gecek apatıp sarja taktı m. sabah kalktım açtım pini girdim herşey iyi hoş sonra bi anda kendiliinden kapanıp açılmaya başladı. durmadı baya bi sonra bi root deneyim dedim daha kapattım teli birdaha açılmadı ... Alttaki menü ve geri tuşlarının ışıgı yanıyo r ama telefon açılmıyor Telefonumun modelı tekrar belriteyim LENOVO P70

yeni aldıysan hiç müdahale etme direkt servise ver ayrıca neden ROOT atmaya çalışıyosun ki zaten telefon eyvahlarda iyice beter edersin direkt servise ver hallederler onlar ;)

Rygebin

Rygebin

Üye
Recovery menüsüne ulaşamıyorsan direk servise götür.

Takipçi Satın Al

Üst Alt