ACiL YARDIM LÜTFEN.. VARSA BİLEN SÖYLESİN :S

Sponsorlu Bağlantılar

ozGrank

Üye
    Konu Sahibi
ACiL YARDIM LÜTFEN.. VARSA BİLEN SÖYLESİN :S
Arkadaşlar iyi akşamlar sony ericsson xperia x10i kullanmaktayım 3 günlüğüne şehir dışına çıkmam lazımdı telefonumun şarjı bitmiş arabada çakmaklık şarjı ile şarj etmeye kalkmıştım telefon baya bir ısındıktan sonra hiç açılmadı şarj etmediğini düşündüm daha sonra normal şarj etmeye falan çalıştım fakat yemedi telefoncu bataryayı şoklamam gerektiğini söyledi bataryayı şokladık telefon açıldı fakat açılır açılmaz kapandı şarj olmuyo vs.. vs.. bu akıllı şarj dedikleri bi alet var onunla bataryayı şarj ediyorum telefon yine açılmıyor ısınıyor.. şu anda sony companion indirip güncelleme yapmaya kalktım ama nafile yemedi.. telefonu görüyor tam güncelleme yaparken bağlantı kesiyor.. önceden root atmıştım başka rom yüklü telefonda sony yazısı gelince recovery mod a girmeye çalışıyorum sistem güncelemesi yapıyım diyorum oda gelmiyor varmı bi yol bi iz bilen :S TEŞEKKÜRLER.. ;)

- - - Eklendi - - -

yada şöyle diyim telefon kapalı iken telefonun içine girip rom yükleme format atma gibi bir olanağım varmıdır ?

Invoke

Invoke

Üye
Batarya bozulmuş olmasın, romla çözebileceğine emin misin?
Telefonu fastboot moduna alıp, stock kerneli ve stock romu flashlamayı deneyebilirsin. Flashtool ile.
Bootloader açıkken pc comp ile güncelleme yapamazsın. Ya da önce bootladerı onaracaksın sonra pc comp, kullanacaksın.
Ama bence donanımsal bir hata var gibi.

Üst Alt