Acil yardım ! Oyun problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım ! Oyun problemi
Arkadaşlar ben anna güncellemesini telden yaptım *#0000# yaparak çıkan anna güncellemesini yaptım.Yani ovi suite falan yapmadım.Bilgisayar üzerinden güncellemedim yani.Ama maalesef bu anna güncellemesinden sonra oyunlar ya yüklenmiyor yada yükledikten sonra açılmıyor.Mesela dungeon hunter 2 yükleniyor açılıyor ama oyunda farklılıklar oluşuyor.Bu neden oluyor.Joinin hans oyunu yüklenemiyor teli ing yapıp yükleniyor ama bu seferde oyun açılmıyor.Bazı arkadaşlar teli ing yap yükle diyor.Yapıyorum ama oyun açılmıyor yani bu bir çözüm değil.Başka çözüm yılları neler var? Ben annayı keşke güncellemeseydim.O kadarda bekledim annayı.Bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim...

serhat_002

serhat_002

Üye
sonradan yapman gereken 2 güncelleme daha var onları da yapmadıysan yap... bende telefondan güncelledim tlfnu ama böyle bi sorunla karşılaşmadım bütün s^3 oyunları sorunsuz yüklüyorum

nosferattu

Üye
    Konu Sahibi
2 adet güncellemeyi yüklüyorum zaten daha önce çalışan oyunlar şimdi ya yüklenmiyo yada açılmıyo kafayı yiycem valla bana yardım edin bu nerden kaynaklanıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt