hmgurbuz2
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok tesekkür ederim bende de varmıs simdi farkettim birazdan arayacagımyardım etmek isterdim ama bu konuda hiç bir bilgim yok yadreamagic'e sor, belki bilir.. o banladı kendini ama bende telefon numarası ve mail adresi var istersen vereyim..
acaba kurdugum romun kerneli mi yanlıs çünkü romu bir türlü kabul etmiyor cihaz ve benim kuracağım rom viperOneS olmasına rağmen kernel ekranında trickdroid romuyla ilgili şeyler yazıyor..cihazı recowery modda açmayı dene ama biraz bekle.eger bootloader acılırsa hard format atıp çalışan normal bi rom yukle.
acaba kurdugum romun kerneli mi yanlıs çünkü romu bir türlü kabul etmiyor cihaz ve benim kuracağım rom viperOneS olmasına rağmen kernel ekranında trickdroid romuyla ilgili şeyler yazıyor..
telefonu bu arada şarj etmenin bir yolu var mıdaha önce kullandığın karnel rom yeni karnelin çalışmasına engel olabilir çakışma olabilir mesela bende bazen rom yüklediğim zaman telefon açılmıyor yüklediğin romlar cmw karnel uygulama herşey bunlara etkendir büyük ihtimal seninkide uyuşmadı o değilde başka bi rom dene veya daha önce kullandığın romu tekrar yükle.sonuçları tekrardan buraya yaz
telefonu bu arada şarj etmenin bir yolu var mı
peki romu nasıl attın telefona?sen telefonunu şarja tak 1 saat bekle sonra dene telefon şarj alır diye düşünüyorum daha önce bende half brick yemiştim telefon 30 dk hiç açılmadı bende 2 saat şarja taktım sonra tekrardan ses kısma home ve güç düğmesi ile denedim açıldı ardından hemen orj.rom yükledim her şey düzeldi sende benim gibi dene istersen
peki romu nasıl attın telefona?
- - - Eklendi - - -
bilen yok mu arkadaslar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?