acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

romeo632

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım lütfen
beyler turkcellden sınırsız 1 gb internet aldım telefon için markası c601 belle ama joikuspot 2012 yükledim ama şifresiz laptoptan çekim yapabiliyom ama ağ şifresi koydugumda joikuya sınırlı ağ bağlantısı yazısını veriyo laptoptan bağlanınca kafayı yiycem nasıl düzeltilir o yardım lütfen yurtta kalıyom interneti kotu bunun ağ şifresinide açarsam ağın anasını ağlatırlar

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Kardeş birde ezspot diye bir program vardı galiba birde onu denesen ?

romeo632

Üye
    Konu Sahibi
saol kardesim deniycem şimdi onuda

romeo632

Üye
    Konu Sahibi
siteden baktım heryerde baktım programı indirdim ama yüklenmiyo varsa link verirmisiniz uygulama serfitika hatası diyo bu sitedekilerde varsa kesin calsır dediginiz link atarsanız sevinirim c601 icin

- - - Eklendi - - -

yokmu akşam akşam yardım edecek hayır sever bi insan of

kcr

Üye
Sorun kullandığın programdan değil gibi gözüküyor. Laptopta telefonla oluşturduğun kablosuz bağlantının özelliklerine girerek şifreni elle gir ve kaydet. Bu şekilde açılması lazım. Bu arada laptop o 1 gb'ı su gibi içer gibime geliyor.

romeo632

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı gene

anadolumm

Üye
sorununn çözülmediyse son çare usb ile telefonu bağla pc'ye. nokia suite ile mobil interneti bilgisayarda kullanıma açabilirsin

kcr

Üye
sorununn çözülmediyse son çare usb ile telefonu bağla pc'ye. nokia suite ile mobil interneti bilgisayarda kullanıma açabilirsin

Bu daha akıllıca bir yöntem. Telefon da şarj olur bir taraftan. Olmaz dersen bir de laptoptan kablosuz bağlantıyı sil. Yeni bağlantı seçeneğiyle şifreyi girerek bağlanmayı dene.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Şuan mobilim nasıl yapılacağını akşama anlatırım sorun internet ayarlarınız da bağlantı noktalarında öncelik sıralaması

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
yasa sen levent

Takipçi Satın Al

Üst Alt