ACİL YARDIM LÜTFEN. kendiliğinden şifrelenen hafıza kartı.5800 xm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raspa

Üye
    Konu Sahibi
ACİL YARDIM LÜTFEN. kendiliğinden şifrelenen hafıza kartı.5800 xm
selam arkadaşlar .ben 1 adet nokıa 5800 xm telefon aldım.her özelliği süper çalışıyordu.hafıza kartına müzik video yükledim hepsi gösteriyordu.birden bire ben şifre koymadığım halde hafıza kartı şifre istemeye başladı ve kart açılmıyor.kartı çıkarıp taktığımda şifre istiyor.lütfen bana yardım edin.netteki hçbir çözüm işe yaramadı.son çarem sizsiniz.şimdiden teşekkürler.kartım micro sd hc 8gb.

• Beğen
Tepkiler: recepp_01

JayJayyy

Üye
pcde biçimlendir.

radyoaktif

Üye
Bende arkadaşla aynı sorundan muzdaribim. 5800xm telefonuma hard format attım ve sonrasında hafıza kartına aktif hale getirmek için şifre istiyor 12345, 00000, 11111, 55555 vs ne şifre girdiysem kabul etmiyor. Tekrar hard format attım gene aynı ve işin garip kısmı hafıza kartını kart okuyucusu ile pc'ye bağladığımda hafıza kartı pc'de de okunmuyor. Halbuki hard format atmadan önce takır takır çalışıyordu. Daha öncede böyle hard format attım hiç birşey olmamıştı. Sorun nedir?

tahsinreis

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede var ya saatlerdir uğraştım bulamadım çözümünü deli olcam hafıza kartını biçimlendir diyorum biçimlenmiyo yardım edin lüfen

birol74

Üye
slm benimde 5800 xm telefona format atdırdım sonrada hafıza kartı açılmadı şifre istiyor mmc kartı format atmadan açabilirmiyim netde hiç bir çaresini bulamadım acil yardım lütfen içinde çok önemli dosyalarım var lütfen acil yardımmmm şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt