Yardım !ACİL YARDIM! İphone 5S sıvı teması

Sponsorlu Bağlantılar

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
!ACİL YARDIM! İphone 5S sıvı teması
Arkadaşlar telefonumun üzerine bir çay bardağının çeyreği kadar şekerli oralet döküldü ahize kısmının o taraftan direkt ters çevirip kağıt havluyla sildim ve ahizeyi kontrol etmek için arama yaptım ahizeden %10 civarında ses geliyordu daha sonra ağzımla vakum yaparak bir ses kaydı dinledim seste kayıp hissetmedim. Sıvı sensörüne baktığımda kırmızı değildi. Hoparlör ve kulaklıkta bir sıkıntı yok. Olaydan 1 dakika içerisinde simkartı çıkarıp telefonu kapatıp pirinç dolu bir kaba koydum.
Sorum şu; bir kayıp yaşar mıyım telefonun işlevlerinde? Ve ne kadar pirincin içinde bekletmeliyim?

Jsnow492

Jsnow492

Üye
2 gün bekletmelisiniz diye okumuştum başka forumlarda , bence bir sorun yaşamazsın , gecmis olsun bu arada

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bu saatlerde olduysa sabaha-oglene kadar dursun yeter diye dusunuyorum.

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Şuan tek sorun bilgisayar klavyesine dökülen kolanın tuşları yapış yapış yaptığı gibi home tuşuna basarken çat diye ses çıkması
Yapılıcak bir şey var mıdır bu duruma?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
şeker kurudu içerde muhtemelen basınca içerdeki şekeri kırıyosun yapışık kalmaz inşallah

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
şeker kurudu içerde muhtemelen basınca içerdeki şekeri kırıyosun yapışık kalmaz inşallah
Peki bu durum kendi kendine düzelir mi veya ileride bir soruna yol açar mı hocam?

Abramz

Üye
Arkadaşlar telefonumun üzerine bir çay bardağının çeyreği kadar şekerli oralet döküldü ahize kısmının o taraftan direkt ters çevirip kağıt havluyla sildim ve ahizeyi kontrol etmek için arama yaptım ahizeden %10 civarında ses geliyordu daha sonra ağzımla vakum yaparak bir ses kaydı dinledim seste kayıp hissetmedim. Sıvı sensörüne baktığımda kırmızı değildi. Hoparlör ve kulaklıkta bir sıkıntı yok. Olaydan 1 dakika içerisinde simkartı çıkarıp telefonu kapatıp pirinç dolu bir kaba koydum.
Sorum şu; bir kayıp yaşar mıyım telefonun işlevlerinde? Ve ne kadar pirincin içinde bekletmeliyim?
Sıvı teması sonucu batarya ya ulaşırsa ve kısa devre yaparsa sıkıntı olurdu ama gördüğüm kadarıyla sen bilinçli davranarak gücü kesmissin bu iyi birşey 2 gün pirinçli kavanozdan bekletmen yeterli olacaktır en ufak bir sorun çıkacağını sanmam [emoji6]

djdeycan

djdeycan

Üye
Sorununu okudum pirincin içinde bekletmende fayda var ahize kısmı içinde eline diş fırcası alıyosun çok sert kılları olmayan bişey hafif hafif fırçalıyosun bu şekilde eski telefonumun sesini açmıştım istersen deneyebilirsin duyma kaybı olursa diye şuan Samsung kullanıyorum note 3 onada çay dokuldü orta tuşuna geldi dediğin gibi bastığım zaman çat diye ses geliyo sanki yapışkan bişey var gibi ama 6 aydır filan kullanıyorum yani pışık kalmadı bunlar hep şekerin zararları boşuna demiyolar şeker kullanmayın diye :) geçmiş olsun bu arada

Takipçi Satın Al

Üst Alt