acil yardim iphone 3g 8gb 3.1 den 3.0 geri nasil dönerim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oci_unsall

Üye
    Konu Sahibi
acil yardim iphone 3g 8gb 3.1 den 3.0 geri nasil dönerim???
yanlislikla 3.1 yükledim ondan sonra cydia programi filen gitti Iphone dan.simdi geri dönmek istiyorum ama bir sekilde 3.0 versionu yüklüyorum ama sonra 1015 problemi geliyor ve olmuyor...birde cydia programini nasil yükleyebilirim en azindan tekrar...

sadikov

Üye
3.0.1 den jailbreak yaparken 3.0 gösterip geri dönüs vardi ama 3.1 den kesinlikle yok.
cydia yi yükleyebilmen icin önca jyailbreak yapman lazim ondan dolayi mümkün degil.

3.1 de data base degisitigi icin geri dönüsüm imkansiz ancak beklemen lazim ki jailbreak bulunsun.
dua etki anladigim kadari telefonunda simlock frei,yoksa telefonun da kilitlenir öyle kalirdin ortada

oci_unsall

Üye
    Konu Sahibi
evet en azindan unlocked.
ben bazi yerlerde gördüm nasil yapilacagini ama herseyi yapiyorum irecovery diye bir program var onu calistirip bazi seyler vermem lazim ama su irecovery i bir türlü anlayamadim..
iste burda(saniriyorum sende almayadansin)

alamanya

Üye
bende almanyadayim bastan diyeyim... elime bugün 3G 8 GB gecti vertragli almislar direk 3.1 yüklemisler baska kartla nasil calistirabilirim geri dönüsüde yok.. Birde isteyen varsa elimde sifir garantili 3G S 16 GB beyaz 3GS 32GB siyah var ingiltereden gelme tüm kartlara acik .. iletisim icin [email protected]

sadikov

Üye
evet en azindan unlocked.
ben bazi yerlerde gördüm nasil yapilacagini ama herseyi yapiyorum irecovery diye bir program var onu calistirip bazi seyler vermem lazim ama su irecovery i bir türlü anlayamadim..
iste burda(saniriyorum sende almayadansin)

burada anlatilan windows icin degil mac icin gecerli

oci_unsall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar aradim buldum yaptim ama unlock programi calismiyor bunlairi yaparsanuz dönersiniz geri 3.0 a.
aynen böyle:

1: itunes kaç olursa olsun 9 lada olur normal restore deyip os 3.0 gösterin yükleyip 1015 hatası verecek olsun ok leyin
2: telefon kablo ekranda kalacak ama siz telefonu kapatıp yeniden açın
itunesi kapatıp açın
quickpwn os3.0 beta5 çalıştırın
bir müddet bekleyecek ve derken active oluyor...

emrenass

Üye
istanbul kadıköyde ELEKTRO POWER teknik servis sökerek eeprom üzerinden yapıyor 1 saat 1.5 saat içinde teslim ediyor garantili ve sorunsuz yapıyor beklemek istemiyorsan götür yardımcı olsunlar tel.0216 414 52 68

oci_unsall

Üye
    Konu Sahibi
istanbul kadıköyde ELEKTRO POWER teknik servis sökerek eeprom üzerinden yapıyor 1 saat 1.5 saat içinde teslim ediyor garantili ve sorunsuz yapıyor beklemek istemiyorsan götür yardımcı olsunlar tel.0216 414 52 68

kardesim düsünmen yeter ama ben tr de degilimki keske olsaydim tr de hersey i yaptirmak daha kolay...

lvntkk

lvntkk

Üye
arkadaslar bende almanyadayim ve az once yanlislikla 3.0 olan iphonu 3.1 yapmisim ve sim kartta gormuyor ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz :(((

prot

Üye
ben yaptım arkadaşlar biraz sıkıntılı bir iş ama oluyor.fakat bende ertesgün bir sorun oluştu tekrar 3.1 e upgrade yapmak zorunda kaldım sorunda sizin telefonla heryeri aramanız ama size gelen aramalada sizin karşı tarafa kapalı gözükmeniz.en temizi 3.1 JB gelicek rahat rahat halledicez ..

kngbld

kngbld

Üye
Ben Amerika'dan 3G-S getirdim. Suan Turkcell'e kayıt ettim. Downpgrade yaparken internet gitti ve 3.1 yuklemek zorunda kaldım. 3.1 yuklediysen 3.0a donemessin artık. Jailbreak'in cıkmasını beklemen gerek.

HÜSEYİN06

Üye
arkadaşlar merhaba 3gs aldım yurt dısından güncelleme yaptım sim okumuyor linkleri okudum ama nasıl düzeltecegimi anlayamadım yaptıra bilecegim biryer varmı? yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt