Acil Yardım İos7 Beta Kurulum Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım İos7 Beta Kurulum Hatası
Arkadaşlar İphone 4s 32gb kullanıyorum ios 6.1.3 sürüm yüklüydü udid kaydı olmadan ios7 yükleme adlı konuyu görünce iphone 4s için olan kurulum dosyasının torrentten çekip adımları uyguluyarak kurucaktım ama bilinmiyen hata veriyo telefon ekranda itunes simgesi ve usb kablosunun kafası var nasıl yapıcam yardımcı olun

osmanekmen

Üye
Arkadaşlar İphone 4s 32gb kullanıyorum ios 6.1.3 sürüm yüklüydü udid kaydı olmadan ios7 yükleme adlı konuyu görünce iphone 4s için olan kurulum dosyasının torrentten çekip adımları uyguluyarak kurucaktım ama bilinmiyen hata veriyo telefon ekranda itunes simgesi ve usb kablosunun kafası var nasıl yapıcam yardımcı olun

cihazı dfu moda alıp 6.1.3 sürümnü geri yükleyin

-Fight-

-Fight-

Üye
dostum dmg ye çevirdin mi indirdiğin dosyayı

Türe

Türe

Üye

Bu şekilde cihazı dfu moda alarak pc ye bağlayın itunes zaten uayrı verecektir. Geri yükleme ile 6.1.4 ü geri yüklersiniz.

-Fight-

-Fight-

Üye

Bu şekilde cihazı dfu moda alarak pc ye bağlayın itunes zaten uayrı verecektir. Geri yükleme ile 6.1.4 ü geri yüklersiniz.
6.1.4 değil dostum 6.1.3

osmanekmen

Üye
ipsw dosyasını dmg ye çevirmene gerek yok. itunes tanır ipsw yi

Symbianize

Symbianize

Üye
sorun şu indirdiğiniz dosya dmg uzantılı olmalı çünkü o dmgyi açınca itunesı kandıran bir dosya var içinde ipsw i ordan seçmelisin

-Fight-

-Fight-

Üye
dmg extractor u indirip ceviriniz