Acil yardım günde bir defa bilinmeyen numaradan aranıyorum özel numaralara tel kapalı......

Sponsorlu Bağlantılar

can_54

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım günde bir defa bilinmeyen numaradan aranıyorum özel numaralara tel kapalı......
:off:Arkadaşlar benim sorunum günde en az bir defa bilinmeyen numaradan aranıyorum telefonum samsung corby yeni aldım özel numaradan aramalara kapalı ama corby aldığımdan beri bilinmeyen numara arıyo türkcelle sordum telefon ayarlarından telesekreter ayarlarından olabilir dedi sizin bu konuda b bilginiz varmı yardım ederseniz çok memnun olurum artık bezdim hepinize saygılar.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
online islemlerden kontrol et telin ozel aramaya kapali servisi deaktif durumda mi birde telinden sebeke ayarlari kisminda yada arama kisminda gelen arama numarayi gosterme gibi bir secenek var olabilir ama dikat et gden arama degil gelen cagri arama

burock1777

Üye
arkdasım kullanma kılavuzunu hiç okumadın mı sen ya :):):):) sahte arama denilen bişey var telefonda onu kapat ayarlardan.kullanım kılavuzunda yazıyo ordan ba k :)):):)

can_54

Üye
    Konu Sahibi
Saolun beylr klavuza bakmadım telefonu ben kullanmıyorum bi bakıcam dediğine burock eyvallah

sinanpp

sinanpp

Üye
numaradan aranıyorum telefonum samsung corby yeni aldım özel numaradan aramalara kapalı ama corby aldığımdan beri bilinmeyen numara arıyo türkcelle sordum telefon ayarlarından telesekreter ayarlarından olabilir

Üst Alt