Acil yardım Galaxy Alpha vs. Sony Xperia Z1

Sponsorlu Bağlantılar

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Alpha'nın üretimine son verildi. Belki güncelleme bile almaz. Takas et gitsin.
Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmez
Alpha'nın üretimine son verildi. Belki güncelleme bile almaz. Takas et gitsin.
Su dusunceden bence vazgecin her ne olursa olsun bu kadar yeni bir cihaza destek kesilmez alpha deneme gibi bir cihaz ozellikleri gercekten iyi kullananlrin hic biri bu telefonu kotulemiyor android 5.0 gelecektir cunku s4 e bile gelecegi bekleniyor destek asla kesilmez

byAndroid

byAndroid

Üye

Katılıyorum arkadaşlar cihazı ace pocket falan sandılar heralde :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Elimde lg l5 ii var 1.5 yil once aldim buna bile destek bitmedi :D
Inat olsun alpha alicam
Zaten premium bir cihaz avea bayisinde elime aldim ele bir oturuşu var cihazın öyle böyle değil benim bile alasım geldi ama para yok işte tasarım çok iyi ortamda masaya çıkardığın zaman en az iphone kadar havan olur merak etme

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
ozellik o
Zaten premium bir cihaz avea bayisinde elime aldim ele bir oturuşu var cihazın öyle böyle değil benim bile alasım geldi ama para yok işte tasarım çok iyi ortamda masaya çıkardığın zaman en az iphone kadar havan olur merak etme
ozellik olarak iphonedanda iyi bir cihaz tek eksigi simdilik android 5.0 olmamasi insallah kisa zamanda gelir alpha alirim.bende

byAndroid

byAndroid

Üye
ozellik o

ozellik olarak iphonedanda iyi bir cihaz tek eksigi simdilik android 5.0 olmamasi insallah kisa zamanda gelir alpha alirim.bende
5.0 çok iyi ama daha eksikler mevcut baya sıkıntı çekenler çok uygulamalarda falan. O yüzden kitkat bence şuan daha iyi diye düşünüyorum uygulama program destek açısından

0MG90

0MG90

Üye

Gelse ne olacak? Alpha 1 güncelleme alır Z1 2-3 güncelleme alır.

byAndroid

byAndroid

Üye
Alpha en az 2 güncelleme alacak buraya yazıyorum z1 de 5.0 alsin ondan sonra bir tane alir biter büyük ihtimalle destek

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Hayirlisi olsun

byAndroid

byAndroid

Üye
Güncelleme yi bıraktım developer denen bişey var o telefon 5 yıl gider developerla. Tabi z1 de öyle stock güncelleme ye o kadar takılmaya gerek yok bence üst segment cihazlarin çoğuna cyanogenmod offical destek veriyor

0MG90

0MG90

Üye
O kadar para veriyoruz ben takarım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sony iki yıllık cihaza güncelleme veriyor güzel bişey diğer firmalarda böyle şey görmedim gören var mı gerçi şimdi baktım Samsung da s4 e veriyor güncelleme aralarında iki ay var Samsung daha çabuk verdi güncellemeyi hadi hayırlı olsun
Hatta şimdi htc ye baktım :D m7 de ayni tarihte çıkmış güncelleme alacak sony nin bi farkı gözükmüyor şöyle bakıldığında
Evet sony nin 6 ayda amiral gemi çıkartması herkesi şaşırttı anlaşılan yazdığım cihazlar ayni zamanda çıkmış ve hepsi de 5.0 güncellemesi alacak. yani sonyi bu kadar abartiyordum kendim de gördüm cihazlar ayni zamanda çıkmış güncelleme vermek zorunda
Edit: bilinclendirdim heralde herkesi

Son düzenleme:
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Sony iki yıllık cihaza güncelleme veriyor güzel bişey diğer firmalarda böyle şey görmedim gören var mı gerçi şimdi baktım Samsung da s4 e veriyor güncelleme aralarında iki ay var Samsung daha çabuk verdi güncellemeyi hadi hayırlı olsun
Hatta şimdi htc ye baktım :D m7 de ayni tarihte çıkmış güncelleme alacak sony nin bi farkı gözükmüyor şöyle bakıldığında
Evet sony nin 6 ayda amiral gemi çıkartması herkesi şaşırttı anlaşılan yazdığım cihazlar ayni zamanda çıkmış ve hepsi de 5.0 güncellemesi alacak. yani sonyi bu kadar abartiyordum kendim de gördüm cihazlar ayni zamanda çıkmış güncelleme vermek zorunda
Edit: bilinclendirdim heralde herkesi
S4 e lollipop gelmis hindistanda alpha yada gelse bi

byAndroid

byAndroid

Üye
Mart da çıkcak diyorlar en geç mart da çıkar diye düşünüyorum

Invoke

Invoke

Üye
Sonuçta Z1'i görmüşsündür. Amoledden tft ye geçeceksin ciddi fark hissedersin. Tek kaybın da bu olacaktır. Ona göre karar ver.

Alpha nın da Z1 den fazla güncelleme alacağını hiç sanmıyorum. Custom rom lafı geçmiş, Z1'in daha fazla desteği olduğundan emin olun.

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Sonuçta Z1'i görmüşsündür. Amoledden tft ye geçeceksin ciddi fark hissedersin. Tek kaybın da bu olacaktır. Ona göre karar ver.

Alpha nın da Z1 den fazla güncelleme alacağını hiç sanmıyorum. Custom rom lafı geçmiş, Z1'in daha fazla desteği olduğundan emin olun.
Cok veya az fark etmez alpha ya 5.0 guncellemesi yeterli olacaktir

Üst Alt