Acil Yardım Buraya Bi Bakarsanız Sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Buraya Bi Bakarsanız Sevinirim
Arkadaslar n73 telefonumla pcdeki adsl e nasıl baglanabilirim ne gibi taktikler war we bunu diger nokia telefonlarımla yapabilirmiyim??? wede arkadaslar bişey daha war private klasörünü telefonumda nasıl görebilirim bi program warmı?? yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılarr

bomemunzur62

Üye
aRKDASIM nokia Ps Suit te var zaten bu seçenekler.ordan sorunsuzca internete baglanabılırsın.tel uzerınden

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
aRKDASIM nokia Ps Suit te var zaten bu seçenekler.ordan sorunsuzca internete baglanabılırsın.tel uzerınden

Kardeşim pc suitteki bilgisayarı internete baglamak icin telefondan yararlanarak ama ben bilgisayardaki adsl den yararlanmak istiyorum cep telefonumdan internete giricem yani bedawadan bu nası olucakk yardımcı olun lütfenn

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bağlanabilri yorsusn wirelles le

toprakumit

toprakumit

Üye
Kardeş N73 de wi-fi yok fakat görüyorumki tellerin içinde N95 var... N95 wifi (kablosuz bağlantı) o girer... Eğer N73 den girmek istiyosan o biraz zor onun aparatı lazım ve bilgisayarın yanında telle bağlanmak çok saçma... Bence sen telden girmeyi deneme ama N95 ile bedavadan girebilirsin.. Ekranın alt kısmında yani ekran beklemesinin en altında Wireless arama yeri var oradan arat ve tanıttır... O zaman bedavadan N95 ile girebilirsin...

Bu arada private dosyalarına girmek kolaydır fakat oraya klasör eklemek ve klasör silmek zordur. Hepsi korumalı nesneler... O yüzden ilk başta Şu altta verdiğim eklentiyi tele kur....

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rar şifresi : maxicep.com

Daha sonra sana verdiğim alttaki linkte dosyalar nasıl eklenir... Yani sistem klasörüne erişim linkine gir ve bir dene...Eminimki yapabilirsin :) Sevgiler :oke:

Link....

Ekli dosyalar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim saolasınn werdigin linki biliyorumm deniyicemm ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt