!!! acil yardim !!!!| bir windows hizmetine baglanilamadi |cok acil!

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
yeniden basliyo hadi bakalim ..

Utku

Utku

Üye
oldu mu

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D Herkeze çok teşekkurler arkadaşlar. Mehmet aslanımmmmmmmmmm sana çok özel teşekkur ederım lan supersın valla oldu :D Oh be valla içim rahatladı :D Mehmet çok sağol koçum super yetıştın ımdatıma valla :D :D :alkis:heyo2::bira::biggrin::dance:

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D Herkeze çok teşekkurler arkadaşlar. Mehmet aslanımmmmmmmmmm sana çok özel teşekkur ederım lan supersın valla oldu :D Oh be valla içim rahatladı :D Mehmet çok sağol koçum super yetıştın ımdatıma valla :D :D :alkis:heyo2::bira::biggrin::dance:
hayırlı olsun,benimde abim var o hissi bilirim :D bi keresinde bilgisayarı bozmuştum bi bakışı vardı aklıma getirmek istemiyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

hayırlı olsun,benimde abim var o hissi bilirim :D bi keresinde bilgisayarı bozmuştum bi bakışı vardı aklıma getirmek istemiyorum :ehe
:D Benımkı daha berbat olum hiç sorma :D Neyse kurtardık ya o yeter sağol tekrar :D

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Advanced SystemCare' yi indir kur sürümü sağlam olsun. iyi bi çare deyip onar. ccleaner indir ücretsiz dir kayıt defteri vs hepsini onar.
Bilgisayarıma girin.Windows hangi sürücüde kuruluysa aynen şöyle yapın. Örneğin C: sürücüsünde windows kurulu , Bilgisayarımın içinden Yerel Disk C'yi sağ tıklayın özellikler deyin.Açılan pencere de ARAÇLAR sekmesini tıklayın. Görünürde 3 seçenek olacaktır En üsttekinde BU SEÇENEK SÜRÜCÜDEKİ HATALARI DENETLER yazıyor en üstteki seçenekteki ŞİMDİ DENETLE butonuna tıklayacağız. Karşımıza Disk Denetimi seçenekleri menüsü gelecektir orada 2 kutucuğun yanında 2 seçenek var o 2 kutucuğu işaretleyin ve BAŞLAT butonuna tıklayın. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda açılışta Dos ekranında CHECKDİSK başlayacaktır bilgisayarınızdaki dosya sisteminin hatalarını bulur onarır. Benim sorunum böylelikle düzeldi. Bu konu başlığınada ÇÖZÜLDÜ yazarsanız sevinirim. Çünkü bu tür bir problem tıpkı bende olduğu gibi virüsten olamaz. Virüs Bulaştığı zaman genelde hedefi tüm servislere zarar vermek olur. O yüzden önce dediğimi yapın Sonra kaspersky internet security yada Nortonun son sürümün indirip kurun güncellmeden sonra taramanızı başlatın

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
hallettım abigerek kalmadı :D

coldman41

coldman41

Üye
hadi geçmiş olsun iyi yırttın:ehe

istersensor

istersensor

Üye
size olarak asc 4 ü tafsiye ediyorum .. bir sürü özelliği var sistemin bütün hatalarını temizler kopya dosyaları bulur ve siler.. bunu yükleyin ve tam tarama yapın .. araçlar sekmesinden regediti birleştirin ..

bütün özellikleri gözden geçirin tabiii öne tam bir virüs taraması ....