!!! acil yardim !!!!| bir windows hizmetine baglanilamadi |cok acil!

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
!!! acil yardim !!!!| bir windows hizmetine baglanilamadi |cok acil!
arkadaslar acil yardim. 2 tane katilimsiz program yukledim.idman ve speedbit video accelerator. sonra kapattim actim. hosgeldiniz ekrani 50-60 saniye suruyo sonra 20-30 saniye siyah bi ekran oluyo sonra aciliyor. altta bir bildirim cikiyor 'bir windows hiznetine baglanilamadi' bilgisayar internete de baglanmiyo kac saattir denemedigim sey kalmadi abimin haberi olmadan halletmem lazim halledenin elinden opecem nooluurr:vur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sistem geri yükleme yap

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
2kere yaptim olmadi :vur

Utku

Utku

Üye
Yüklediğin Programları kaldır kayıt defteri sorunlarını düzelt(cleanerr programı ile) modemi resetle ...bunlar olmazsa tekrar bana dön başka birşey aklıma gelmiyor

----------Eklendi @ 21:21:15 ---------- Yazıldı @ 21:18:53 ----------

Birde virüsleri tarat

----------Eklendi @ 21:22:20 ---------- Yazıldı @ 21:21:15 ----------

Complete_Internet_Repair programı ile onar ağ ayarlarını düzelir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Utku™;3698275' Alıntı:
Yüklediğin Programları kaldır kayıt defteri sorunlarını düzelt(cleanerr programı ile) modemi resetle ...bunlar olmazsa tekrar bana dön başka birşey aklıma gelmiyor

----------Eklendi @ 21:21:15 ---------- Yazıldı @ 21:18:53 ----------

Birde virüsleri tarat

----------Eklendi @ 21:22:20 ---------- Yazıldı @ 21:21:15 ----------

Complete_Internet_Repair programı ile onar ağ ayarlarını düzelir
Bunlarda olmazsa dua et:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
muhtemelen virüs yemişsin o 2 programı yüklerken. İşletim sistemini söylermisin

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
yok abi yuklemeden kac kere tarattim virus degil heralde. win7 kullanyorum. revo uninstallerle butn dosyalari sildim. 2 kere sistem geri aldim. bikere windows dosta hata denetimi yaptrdim. simdi revoyla kanit yokedici yapiyorum ama sanmiyorum olmaz heralde of napcam :vur :vur :vur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
antivirüsü kapatıp combofixi dene.virüs olabilir.

jigsaw_54

Üye
dostum dh'de aynı seninki gibi olay olmuş orda anlatmışlar yazayım belki işine yarar olur mu olmaz mı bilmiyorum bi de bunu dene bakalım

Bilgisayarıma girin.Windows hangi sürücüde kuruluysa aynen şöyle yapın.
Örneğin C: sürücüsünde windows kurulu , Bilgisayarımın içinden Yerel Disk C'yi sağ tıklayın özellikler deyin.
Açılan pencere de ARAÇLAR sekmesini tıklayın.
Görünürde 3 seçenek olacaktır En üsttekinde BU SEÇENEK SÜRÜCÜDEKİ HATALARI DENETLER yazıyor en üstteki seçenekteki ŞİMDİ DENETLE butonuna tıklayacağız.
Karşımıza Disk Denetimi seçenekleri menüsü gelecektir orada 2 kutucuğun yanında 2 seçenek var o 2 kutucuğu işaretleyin ve BAŞLAT butonuna tıklayın.
Bilgisayarı yeniden başlattığınızda açılışta Dos ekranında CHECKDİSK başlayacaktır bilgisayarınızdaki dosya sisteminin hatalarını bulur onarır.

birisi böyle yapmış ve düzelmiş

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
@eray bende okudum yaptim olmadi :vur

@mangdasire combofix nedir nasil yapilir haci

mangdaşire

mangdaşire

Üye
@eray bende okudum yaptim olmadi :vur

@mangdasire combofix nedir nasil yapilir haci
combofix bi virüs temizleme programıdır.bilgisayara virüs kaçtıgında direk onu kullanırım.programı indir,antivirüsü kapatıp programı çalıştır.eger olmazsa modem driverini tekrar yükle.maalesef benim aklıma gelenler bunlar :(.

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
teldeyim nasil indircem. bi ekleme yetkisi olan eklese burya

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
combofixi indirdim. revo kanit yokedici %102 ye geldi onu bekliyorum. ins combofix olur yav

----------Eklendi @ 21:57:43 ---------- Yazıldı @ 21:57:06 ----------

@Utku olmassa onu deniycem

----------Eklendi @ 22:11:16 ---------- Yazıldı @ 21:57:43 ----------

suan combofix cabaliyir bakalim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
combofixi indirdim. revo kanit yokedici %102 ye geldi onu bekliyorum. ins combofix olur yav

----------Eklendi @ 21:57:43 ---------- Yazıldı @ 21:57:06 ----------

@Utku olmassa onu deniycem

----------Eklendi @ 22:11:16 ---------- Yazıldı @ 21:57:43 ----------

suan combofix cabaliyir bakalim
inşallah olur.virüs ise zaten halleder.bana da yeni format attıgımın ikinci günü bi virüs kaçmıştı sürekli tarayıcıyı falan açıyordu bunla hallettim.bir keresinde bilgisayar autorunlarla doldu onu da halletmişti.virüs ise halleder zaten.eger olmazsa driveri tekrar yüklemeyi dene.

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
suan yeniden baslatti. yine hafif yavas acldi gbi. devam ediyo hicbir program calistirmayin yaziyo

0live456

Üye
Hizmetleri kontrol et bir de kapanmış hizmetler olabilir.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
mehmet bitti bu ekrana not defteri geldi.napiyim kapatp acimmi bilgisayari

mangdaşire

mangdaşire

Üye
suan yeniden baslatti. yine hafif yavas acldi gbi. devam ediyo hicbir program calistirmayin yaziyo
yeniden başlatması normal.en fazla 10 dk içinde biter.hatta belki şu anda bitmiştir.en sonunda bir txt açacak onda silinenler vs.. şeyler yazar.orda virüsün adı da yazar.

----------Eklendi @ 22:40:19 ---------- Yazıldı @ 22:39:26 ----------

mehmet bitti bu ekrana not defteri geldi.napiyim kapatp acimmi bilgisayari
evet bi resetle abi bilgisayarı.dedigim gibi olmazsa driveri tekrardan yüklemeyi dene.

• Beğen