Acil Turkcelle 110 kontür borcum var!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Servis kısıtlamayla alakası yok. O 110 kontürü ödemek zorundasın. Benimde başıma gelmişti, sonra hiç birşey olmuyor.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arkadaşların dediği gibi ya numarayı taşı yada hattı kır at.Uğraşmaya değmez

tnt_55

tnt_55

Üye
hattı kır at hat üzerine değilse ama üzerine ise müşteri hizmetlerini ara bitir işi

kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
turkcelle yedirecek kontürümüz yok zaten oyun inmemiş bide 110 kontür borç bu milleti hep sömürdüler kime giderlerse gitsinler

haciorhan

haciorhan

Üye
Ben de yanlışlıkla pixofundan oyun indirmiştim. ve 480 kontör borcum olmuştu. turkcell ana bayiye gittim derdimi anlattım ve bana dedilerki bunu tek kuruşuna kadar alacaklar. ne yaptıysam çare bulamadım. sonra hiç kontör yüklememeye başladım. tam 4 ay sonra bi kontör yükliyeyim dedim ve yükledim ve baktımki borcum sıfırlanmış.:)

Sana tavsiyem hiç kontör yükleme hattın aramaya kapanıncya kadar sonra borcun sıfırlanır.

emre gümüş

emre gümüş

Üye
arkladaş bende yanlışlıkla 30 tl lik borçlandım zaten vodafone geçicemde ilerde bi sorun yaratırmı diye sorucaktım yaratırsa köntör alıp ödiyeyim

--------------- Ekleme ---------------

ya bide avea ya geçririsem oraya geçmezmi borç

ilo53

ilo53

Üye
arkadsm numara tasımada sılınıyo numara tası hattı kırcana

1907seko

Üye
arkadaşları 2008de benim de kontörlü vodefonfu hattım. yanlışlıkla nete girdim ve eksilere düştü baya yüklü miktarda ve hemen hattımı kırdım ve turkcelle geçtim. vodefone abimin üzerineydi. şimdi abim 2-3 ay önce vodefona geçti ve yaklaşık 1 haftadır arıyorlar.eski hattınızla ilgili problem vardiye.ve abimin haberi yok eksi kontör olayından.tekrar turkcelle taşıyor numarasını. bir sorun olur mu? acil cevap verir msiniz?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaşları 2008de benim de kontörlü vodefonfu hattım. yanlışlıkla nete girdim ve eksilere düştü baya yüklü miktarda ve hemen hattımı kırdım ve turkcelle geçtim. vodefone abimin üzerineydi. şimdi abim 2-3 ay önce vodefona geçti ve yaklaşık 1 haftadır arıyorlar.eski hattınızla ilgili problem vardiye.ve abimin haberi yok eksi kontör olayından.tekrar turkcelle taşıyor numarasını. bir sorun olur mu? acil cevap verir msiniz?

Ne olacağı hiç belli olmaz. Bu konuda herhangi bir bildiri yok. O yüzden hiç bir zaman eksi bakiye ile hat taşıma yapılmasını tavsiye etmiyorum. Yıllar sonra faiziyle bir borç çıkarsa hiç ummadığınız yerden canınız yanar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt