Acil Turkcelle 110 kontür borcum var!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
Acil Turkcelle 110 kontür borcum var!!
Geçen gün benim kardeş internete girmiş oyun indirmeye çalışmış oyunda 60 sms miş olan kontürlerim gitti 5 dk sonra 100 kontür borcununuz vardır her ay taksitli bir şekilde alınacaktır yazıyordu hattı kullanmazsam ileride sorun olur mu sizce ?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kır at gitsin.Sanmıyorum sorun olacağını

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Sorun yaratmaz hattını Turkcell den Müşteri Hizmetlerinden iptal ettir sonra kır daha güzel olur =)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
At gitsin 110 kontör parasına yeni hat al o paraya

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kapat yaz 5765e gönder yada online işlemlerden servis kısıtlamayı kapat borcun falan silinir.

darülmendep

darülmendep

Üye
Evet servis kısıtlamayı kapat belki işe yarar

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bende 2 oyun indirmiştim banda 220 kntor borcunuz var dediler hatta şirketin adı pixofun hattınızdan her 3 hünde bir 4 kntor olmak üzere çeklicektir dediler ama sora aradım turkcelli biraz küfür birazda duygu sömürüsü işi hallettim

Burakistan

Burakistan

Üye
ya numaranı taşı bence en iyisi

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum hemen müşşeteri hizmetlerini arayıp hattımı özel servislere kapatmak istiyorum de bir de adama böyle şey olur mu ben 110 kontör vereceğime sim kartı kırıp atar yeni bi hat alırım de adamlar borcunu otomatik silecek ve hiç bişey olmamış gibikullanacxan ben de 200 kontör kaptırdım annem bilmeden başmıs yalnız varya öyle tuşlarki ok tuşuna iki kere de tmm tuşuna basıyosun hop 120 kontör gidiyo o kadar güzel ayarlamışlar

Bua rada ben 200 kontör borcum vardı yok oldu gitti

Bir de ave ayı eposta çektim hattımı kapattıracam 3g yok bu nasıl bi şey kocaeli bile yok yuh felan yazdım eğer bana bi periyod feşlan vermesseniz hattımı kapattırcam dedim valla 1 -2 gün sonra 50 kontör hediye geldi ve o 50 kontör benim vodafone geçmemi engelledi:-)şu an halen avealıyım

asigsasi

asigsasi

Üye
Valla eğer hattın yeni değilse kır at yenisini al derim o hattı kullanmadığın sürece senden hak talep edemezler.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bence sorun olmaz bende ablamın telefonundan oyun indrimiştim bilmeden...580 kontör borç olmuştu 1.5 senede ödedik sorun çıkmadı... :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bence sorun olmaz bende ablamın telefonundan oyun indrimiştim bilmeden...580 kontör borç olmuştu 1.5 senede ödedik sorun çıkmadı... :ehe

580kontor mü he hey o kontor parasıyla kaç hat alırdı aklımdan hesaplayamıyorum bile ki hattın numarasının serisi iyiymis galiba ondan o kadar kontore kIymışsınız :ehe:

sethaa

sethaa

Üye
Taşıyın numaranızı olsun bitsin yahu. Ne diye turkcelle o kadar para bayılacaksınız. aynı problemi iş yerinden arkadaş da yaşamıştı. 2 yasındaki oğlu telefonu kurcalarken oyun indirmiş (Oyun inmemiş bile ama kontörler kesilmiş) . samsungun orta tusuna basınca oyle birşey oluyormuş herhalde. hatta mevcut kontörler anında kesilmiş ve 70 ya da 80 kontör de borçlanmış arkadas turkcelle. müşteri hizmetlerinden işin iptalini istedi. kabul etmediler. arkadas da numarasını aveaya taşıdı.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Taşıyın numaranızı olsun bitsin yahu. Ne diye turkcelle o kadar para bayılacaksınız. aynı problemi iş yerinden arkadaş da yaşamıştı. 2 yasındaki oğlu telefonu kurcalarken oyun indirmiş (Oyun inmemiş bile ama kontörler kesilmiş) . samsungun orta tusuna basınca oyle birşey oluyormuş herhalde. hatta mevcut kontörler anında kesilmiş ve 70 ya da 80 kontör de borçlanmış arkadas turkcelle. müşteri hizmetlerinden işin iptalini istedi. kabul etmediler. arkadas da numarasını aveaya taşıdı.

numara taşıma güzel bir yol

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
aynı şey ben telefon konusunda acemiyken benimd başıma geldi. ben hiç yedirirmiyim 108 kontürü hemen kartımı değiştirdim.

pampilo

Üye
Turkcell kimsede 1 kontör bile olsa alacağını bırakmıyor arkadaşlar. 2001 yılından kalma 20 kontör borcum bana 2007 yılında avukatlık ücretleri ve icra takip giderleri dahil 550 TL olarak 2005 yılında geri döndü. Bir ün mutlaka Turkcell avukatları izinizi bulup misliyle parasını alıyorlar.

<~STaT!c-X~>

Üye
Kapat hattını olsun bitsin 110kontör parasıylada yeni bir hat alırsın olur biter.

darülmendep

darülmendep

Üye
Numaranı taşı:D

xErKaNx

Üye
Kardes o banada oldu mobiloyuncu denen servis borclandirdi. Oyun indirmesen bile satin al butonuna tikladigin anda is bitmis demektir. Ben halen taksit taksit oduyorum. Turkceli aradim bizle alakali degil dediler. Hatti kullanmasam ne olur dedim. Mahkemeye verme haklari var dediler. Seninki gibi 110 kontorde degil 405 kontor. Arka arkaya mesajlar geldi. Yani bir kac dakikada 5 icerik indirmisim ama haberim bile yok. Telin browseriyle degilde operamini tarzi bir browser kullanilmali.

kumsal07

kumsal07

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar zaten hattı aveaya geçirdim kontürlü hat baglayıcılıgı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt