acil!! telefon güncelleme sırasında aniden bağlantı kesildi dedi ve bir daha açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
acil!! telefon güncelleme sırasında aniden bağlantı kesildi dedi ve bir daha açılmıyor
6500 slide güncellerken ilk 15 dkka sonunda 30 dakka dedi 27 ye gelince bağlantı kesildi dedi ve telefon açılmıyor şimdi garantisi var göndersem yapılır mı acaba şarjı full dü ama bağlantı kesildi dedi anlayamadım lütfen acil yardım edin

• Beğen
Tepkiler: velvet

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Direk Servise Garantiden Deil Senden Alınır Parası.

XXPOXX

XXPOXX

Üye
yaparlar telefonun yazılımı çökmüş ancak bi telefoncu yapar

murat55_

murat55_

Üye
gecmıs olsun kardes bende bu telefondan kullaıyorum ama parasına gore pahalı telefon

ouz.tr

ouz.tr

Üye
    Konu Sahibi
kaç para alınır tahminen??

trex994

trex994

Üye
Arkadaşım tel güncellenirken telin bağlantısının kesilmesi normaldir. yanlız güncellerken güvenlik kodunu kaldırman gerekir.
sakın telaşlanma kapansın....
o güncelliyordur.:oke:

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
ben güncellemem yaptım ama ingilizce oldu geriye dönderemiyorum :D ingilizce kullanıyorum :P allahtan bir yıl sadece ingilizce eğitim gördümde sorun yaşamıyorum ha ingilizce ha türkçe farkeden bi şey olmuyor. Ama yinede türkçe olsaydı iyi olurdu :D:D:D

PHENOMENE

Üye
Bende aynı sorunla karşılaştım ve bilgisayarım donanım olarak aslaa telefonumu görmüyordu telaşa kapılma şu an hatırlamıyorum ancak ingilizce bir sitede bir proğram indirmiştim onu pc de install yaptıktan sonra telefonumu donanım olarak gördü ve tekrar kuruluma başladım, eğer o proğramı tüekrar bulabilirsem ismini ve linkini yazarım. kolay gelsin.

deimos18

deimos18

Üye
Telefonun işletim sistemini değiştirmen lazım telefoncuda daha iyi oluyor :oke:

radex54

Üye
arkadaşa oldu 50 ytl ye oluyor

ole_53

Üye
ya ben 6220c kullanıcısıyım en güncel sürümü pc ye indrdim teli de usb ile bağladım. 5.15 güncelleştirme sürümü yüklniyor işlemin bitmesine yahminen 15 dk var diyor baglantı kesilip duruyor tekrar bağlanmamaı istiyor neden acaba..?

brk38

brk38

Üye
5310 için aynısı oldu yüklerken res attı pc sonra tel açma tuşuna basıncı beyaz ışık yanıo sonra kapanıyodu tel.ciye götürdüm.40 tl verip yaptırdım.

Üst Alt