-Acil- S3 Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
-Acil- S3 Hakkinda
arkadaslar ikinci el daha 19ay garantisi bulunan- en ufak bir cizik,leke,soyulma vs olmayan tertemiz s3 buldum bir tane.kutusu faturasi kulaklik kablolari vs vs herseyi tam.ama fiyati 899lira.sizce uygunmudur alayimmi? acil cevap yazarsaniz sevinirim 30dakika icinde karar vermem lazim

Krofessional

sıfırı 1.000 tlden başlıyor iyi değil 14 ay s3 kullandım çok sorunlu nexus al

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
sifiri yurtici ama.nexus alamam butcem yetmiyor.nesi sorunlu mesela?

Invoke

Invoke

Üye
1GB rami yetiremiyor insanlar, s3 kasıyor, s3 donuyor, android dandik gibi yorumlar görmüşsündür. Kullanmasını bilirsen ki 512mblık wonder kullanan adamsın bilirsin, nesi sorunlu olsun.

Senin fikrin tabi ama sıfırı ile pek fiyat farkı yok gibi 900lira ben olsam vermezdim.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
1gb rami yettiririm ben ttbackup kurup gereksiz ne varsa kaldirinca (ki wonderda bu sekilde performansi gayet iyi) s3te de gayet iyi olacagini saniyorum.tek dusundugum sey fiyat.sizce ne olmali ederi nedir bunun.bu arada yurtdisi kayitli garantisiz cihazlar min. 700 lira bunuda belirteyim

Invoke

Invoke

Üye
Bence, bekle, note III çıksın. Note II düşer üzerine koyarsın 1küsür liraya bulursun bence. Mantıksız mı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fiyati fena degil al bence. ram sorun cikarmiyor

- - - Eklendi - - -

Bence, bekle, note III çıksın. Note II düşer üzerine koyarsın 1küsür liraya bulursun bence. Mantıksız mı?

mantikli:D ama beklemek isterse

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
o da mantikli gibi ama cok heves ettim napsam ki ya

mcnpl4

mcnpl4

Üye
suan kullandigin cihazin senin icin eksik bi yani yoksa alma

Invoke

Invoke

Üye
1gb rami yettiririm ben ttbackup kurup gereksiz ne varsa kaldirinca (ki wonderda bu sekilde performansi gayet iyi) s3te de gayet iyi olacagini saniyorum.tek dusundugum sey fiyat.sizce ne olmali ederi nedir bunun.bu arada yurtdisi kayitli garantisiz cihazlar min. 700 lira bunuda belirteyim

Evet yurdışı cihazlar, garantisiz 650-800 filan baktım demin netten.

Goldda 1150lira s3 16gb. 900lira mantıklı geliyorsa alabilirsin ama yakında note2de düşer, gibi.

Invoke

Invoke

Üye
Bütçem yetmiyor demişsin ilk sayfada da, hani note II bekle filan dedim de, o da yetmezse yani olacağı maksimum buysa, al o zaman.
Cihazda herhalde sıfır gibi bir şey, anlattığına göre? Bir de 32gb mı 16gb mı? :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
heves ettiysen al. bana kotu yanlarini sorsan bi iki kucuk sey disinda bisey diyemem. sabredip note 2 almicaksan al. karar verdiysen simdiden hayirli olsun

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de galaxy sl'den sikilmistim aldim animasyonlar nexuslar kadar puruzsuz degil diye sinir oluyodum ama alistim zaten gumcellemelerle buyuk olcude duzeldi animasyonlar

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bütçem yetmiyor demişsin ilk sayfada da, hani note II bekle filan dedim de, o da yetmezse yani olacağı maksimum buysa, al o zaman.
Cihazda herhalde sıfır gibi bir şey, anlattığına göre? Bir de 32gb mı 16gb mı? :D
16.o farketmez bana o kadar ben 1.70gb ile idare eden birisiyim dusun artik :D cihaz 5 aylikmis ama adam nokta cizik yok diyor.sifir gibi diyor.gelip bakarsin anlasiriz diyor

- - - Eklendi - - -

heves ettiysen al. bana kotu yanlarini sorsan bi iki kucuk sey disinda bisey diyemem. sabredip note 2 almicaksan al. karar verdiysen simdiden hayirli olsun

Fiyat konusunda dusunuyorum sadece

- - - Eklendi - - -

wonder sıkmış artık :ehe
ama idare de ediyordur...
ediyor ediyor ama sıkıldım:D

Invoke

Invoke

Üye
Git bak cihaza bence cihaza.
Benim telefon hafızası 400mb, iyi ki hafıza kartı girişi var :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
almaya karar verdim ama babam aldirmiyor arkadaslar:zzz:malesef param hazir ama aldirmiyorlar:(
yardim eden herkese cok tesekkurler:)

fk555897

fk555897

Üye
Telefon temizse al.

Üst Alt