Acil Önerii

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selanikli1907

Üye
    Konu Sahibi
Acil Önerii
Merhabalar

Arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım şuan da samsung star kullanmaktayım 21 ocak 2011 de almıştım ancak memnun kalmadığım için yeni bir telefon alacağım fiyat sınırı aylık 100 tl civarı olursa iyi olur yani taksitle alacağım.

aklımdaki telefonlar
balckberry torch, galxy2, bir de htc olabilir ama htc hakkında hiç bir fikrim yok.

(telefonda daha çok internet,e posta,mesajlaşma kullanacağım ve telefona güzel uygulamalar yükleye bilmek istiyorum bunları starda iyi yapamadığım için değiştiriyorum)

Şimdiden Teşekkürler :)

----------Eklendi @ 11:45:58 ---------- Yazıldı @ 11:44:42 ----------

Ayrıca turkcell den tahütlüde alabilirim ama öyle daha pahalıya geliyor olabilir ama emin değilim

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Htc olarak ıncreble s bir araştır görünüş tuşlar falan hoşuna gidicektir...Zaten diğer özellikleri iyi:ehe

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
turkcell t20 iyi bi tercih olabilir .

fireman87

fireman87

Üye
Nasıl bişey istediğini yazsanda bizde öyle tavsiye versek ?

selanikli1907

Üye
    Konu Sahibi
internete girerken rahat edebileceğim,ama çok mesajlaştığım için dokunmatik olursa ekranı sağlam olmalı,birde canım sıkılınca oyunda oynaya bilceğim bir telefon istiyorum galiba çok şey istiyorum :aha:

__xXx__

__xXx__

Üye
bence de htc incredible s manyak telefon şiddettle öneririm

fireman87

fireman87

Üye
850 civarı optimus black var onu tavsiye ederim sana, o fiyata alabiliceğin en iyi smartphone'lardan birisi. .

'Patron

'Patron

Üye
HTC Desire Z var. qwerty klavyesi var mesajda rahat edersin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
internete girerken rahat edebileceğim,ama çok mesajlaştığım için dokunmatik olursa ekranı sağlam olmalı,birde canım sıkılınca oyunda oynaya bilceğim bir telefon istiyorum galiba çok şey istiyorum :aha:

vodafone shop'lardan HTC Sensation ya da TİM'lerden Galaxy SII alabilirsin. :oke:
ekranları sağlamdır merak etme.

----------Eklendi @ 14:00:32 ---------- Yazıldı @ 13:59:50 ----------

bu arada : çok şey istemiyorsun:oke:

----------Eklendi @ 14:07:15 ---------- Yazıldı @ 14:00:32 ----------

arkadaş oyun da oynamak istiyor. Bu telefon seneye çıkan oyunlarda takılmaya başlar.
800 MHz Scorpion işlemci var.

----------Eklendi @ 14:08:32 ---------- Yazıldı @ 14:07:15 ----------

arkadaş oyun da oynamak istiyor. Daha iyi telefonlar daha iyi tercih olur. :oke:
(telefonda 800 MHz Scorpion işlemci
Adreno 205 GPU var.)

• Beğen
Tepkiler: selanikli1907

selanikli1907

Üye
    Konu Sahibi
blcakberry torch nasıldır?

bir bilginiz varmı?

mtkkara

mtkkara

Üye
Bana sorarsan htc de tıp blackberry de özellik kıtlığı var sana s2 al derim fakat öncesinde n9 videolarını izle kararını deiştirebilirsin

Ocean258

Ocean258

Üye
800-850 tl lg optımus black'e bakabılırsın kardesım 2 ay once aldım.. hıc bı sıkayetım yok..ekran kalıtesı,parlaklıgı,tasarımı,hızı,şarj suresi super.. android 2.2 froyo yuklu ama guncellenebılıyor,ben 3g gorusme cok yapıyorum o yuzden on kamerası cok ısıme yarıo oda 2.0 mp. verdiğim fiyata gore en ıyı smartphone'u aldıgımı dusunuyorum.. bakmanı tavsıye ederım

selanikli1907

Üye
    Konu Sahibi
800-850 tl lg optımus black'e bakabılırsın kardesım 2 ay once aldım.. hıc bı sıkayetım yok..ekran kalıtesı,parlaklıgı,tasarımı,hızı,şarj suresi super.. android 2.2 froyo yuklu ama guncellenebılıyor,ben 3g gorusme cok yapıyorum o yuzden on kamerası cok ısıme yarıo oda 2.0 mp. verdiğim fiyata gore en ıyı smartphone'u aldıgımı dusunuyorum.. bakmanı tavsıye ederım

dediğiniz telefona bakacağım ancak dediğim gibi fiyat önemli değil..

aklıma şu soru takıldı ı phone 5 çıkana kadar beklesem mi? sonra pişman olmıyım :D

çıkış tarihini bilen varmı? :kop::kop:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dediğiniz telefona bakacağım ancak dediğim gibi fiyat önemli değil..

aklıma şu soru takıldı ı phone 5 çıkana kadar beklesem mi? sonra pişman olmıyım :D

çıkış tarihini bilen varmı? :kop::kop:

belki apple bana bi iyilik yapıp 26 eylül'de çıkartır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt