Bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
aynenMonsterin bence tek sorunu kasası büyük ,gerçi HP den iyidirmonsteri bende düşündüm ama internetten alınabiliyor bayi yok galiba bütçem max 3000-3500 tl
Monsterin bence tek sorunu kasası büyük ,gerçi HP den iyidir![]()
İstanbul kadıköyde bayileri var. Aramanı tavsiye ederim yada sitelerine gir numaranı bırak arasınlar.. Monster düşündüysen kesinlikle bir yetkilisiyle bikaç dk bile olsa görüşmelisin kesinlikle..
bide monsterde servis sıkıntılı olurmu o çok kafamı karıştırdı servisi yok galiba
Kullanmadım ancak güvenilir olduğu kanısındayım araştırmalarım sonucunda böyle düşünüyorum. Çok ilgili görevlilerde.
Bende laptop alcam o yüzden bende araştırıyorumda.
Özellikle ilk 2yıl herşeye yardımcı olacaklarına eminim.
Bence bi numaranı bırakda seni arasınlar görüş herşeyi açık açık sor servis garanti falan sıkıntı olur mu diye ben öyle yaptım.
Ama makinalar benim için büyük olduğu için ultrabook tarzı bişey seçcem bende
Monster 650M di galiba ekran kartı . Fena yani. Ama 650den düşük yinede piyasada süper güç diyebileceğimiz MSI'ın gamebooklarına da bir bak.tamam çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hala karar veremedim monster alamıcam büyük ihtimal ama 3500 e kadar ekran kartı çok iyi olan laptop önerebilirsin
Bilgisayarın fiyatını merak ettimyetkili servis konusunda sıkıntı istemiyorsan Dell i öneririm oyun oynayacam diyorsun Dell Alienware M17x düşünebilirsin.Bilgisayarın kısaca özetini verirsek 32 GB a kadar DDR3 hafıza,2 GB GDDR5 NVIDIA GeForce GT 675M,3D HD oyun oynama,Intel i7-3820QM 2.7GHz (3.7GHz w/Turbo Boost, 8MB Önbellek),1TB (2x 500GB) RAID0 7200RPM hard disk,USB 3.0 (4 adet); USB 2.0 ve eSATA kombo portu gibi özellikleri olan yüksek kaliteli bir notebook servis kaliteside bir numaradır
bilgisayarın fiyatını merak ettim