Acil Notebook Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aoay

Üye
    Konu Sahibi
Acil Notebook Önerisi
Arkadaşlar notebook alıcam bu yıl bilgisyar mühendisliğini kazandım nasıl bir laptop almalıyım oyun vs. oynamayı severim hangi marka model tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Bugün kampanyalarının son günü ama Monster den almalısın sakarya bilg. daki arkadaşımda hiç duymamasına rağmen monstere gidince hayran kaldı monster almayı düşünüyor..
eğer bütçen yetmezse kampanyaya yetişemezsen MSI ın oyun için hazırladığı özel pclere resmi sitesinden bakmanı öneririm..
1. olarak monster 2.olarak msı
canavar gibi makinaları dizip uygun kampanyalarla satıyorlar...

muqiwara

muqiwara

Üye
Samsung Marka Tavsiye Ederim.Kendim kullanıyorum ve Cok memnunum. :good:

ANIL

ANIL

Admin
Bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

aoay

Üye
    Konu Sahibi
monsteri bende düşündüm ama internetten alınabiliyor bayi yok galiba bütçem max 3000-3500 tl

tlgcn38

tlgcn38

Üye
monsteri bende düşündüm ama internetten alınabiliyor bayi yok galiba bütçem max 3000-3500 tl
Monsterin bence tek sorunu kasası büyük ,gerçi HP den iyidir:)
İstanbul kadıköyde bayileri var. Aramanı tavsiye ederim yada sitelerine gir numaranı bırak arasınlar.. Monster düşündüysen kesinlikle bir yetkilisiyle bikaç dk bile olsa görüşmelisin kesinlikle..

aoay

Üye
    Konu Sahibi
Monsterin bence tek sorunu kasası büyük ,gerçi HP den iyidir:)
İstanbul kadıköyde bayileri var. Aramanı tavsiye ederim yada sitelerine gir numaranı bırak arasınlar.. Monster düşündüysen kesinlikle bir yetkilisiyle bikaç dk bile olsa görüşmelisin kesinlikle..

bide monsterde servis sıkıntılı olurmu o çok kafamı karıştırdı servisi yok galiba

tlgcn38

tlgcn38

Üye
bide monsterde servis sıkıntılı olurmu o çok kafamı karıştırdı servisi yok galiba

Kullanmadım ancak güvenilir olduğu kanısındayım araştırmalarım sonucunda böyle düşünüyorum. Çok ilgili görevlilerde.
Bende laptop alcam o yüzden bende araştırıyorumda.
Özellikle ilk 2yıl herşeye yardımcı olacaklarına eminim.
Bence bi numaranı bırakda seni arasınlar görüş herşeyi açık açık sor servis garanti falan sıkıntı olur mu diye ben öyle yaptım.
Ama makinalar benim için büyük olduğu için ultrabook tarzı bişey seçcem bende

aoay

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmadım ancak güvenilir olduğu kanısındayım araştırmalarım sonucunda böyle düşünüyorum. Çok ilgili görevlilerde.
Bende laptop alcam o yüzden bende araştırıyorumda.
Özellikle ilk 2yıl herşeye yardımcı olacaklarına eminim.
Bence bi numaranı bırakda seni arasınlar görüş herşeyi açık açık sor servis garanti falan sıkıntı olur mu diye ben öyle yaptım.
Ama makinalar benim için büyük olduğu için ultrabook tarzı bişey seçcem bende

tamam çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hala karar veremedim monster alamıcam büyük ihtimal ama 3500 e kadar ekran kartı çok iyi olan laptop önerebilirsin

tlgcn38

tlgcn38

Üye
tamam çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hala karar veremedim monster alamıcam büyük ihtimal ama 3500 e kadar ekran kartı çok iyi olan laptop önerebilirsin
Monster 650M di galiba ekran kartı . Fena yani. Ama 650den düşük yinede piyasada süper güç diyebileceğimiz MSI'ın gamebooklarına da bir bak.

ibrahimkoc_1907

Üye
monster iyi bir pc dir sizin istedikleriniz herşeyi karşılıyacaktır

deforze

deforze

Üye
yetkili servis konusunda sıkıntı istemiyorsan Dell i öneririm oyun oynayacam diyorsun Dell Alienware M17x düşünebilirsin.Bilgisayarın kısaca özetini verirsek 32 GB a kadar DDR3 hafıza,2 GB GDDR5 NVIDIA GeForce GT 675M,3D HD oyun oynama,Intel i7-3820QM 2.7GHz (3.7GHz w/Turbo Boost, 8MB Önbellek),1TB (2x 500GB) RAID0 7200RPM hard disk,USB 3.0 (4 adet); USB 2.0 ve eSATA kombo portu gibi özellikleri olan yüksek kaliteli bir notebook servis kaliteside bir numaradır

tlgcn38

tlgcn38

Üye
yetkili servis konusunda sıkıntı istemiyorsan Dell i öneririm oyun oynayacam diyorsun Dell Alienware M17x düşünebilirsin.Bilgisayarın kısaca özetini verirsek 32 GB a kadar DDR3 hafıza,2 GB GDDR5 NVIDIA GeForce GT 675M,3D HD oyun oynama,Intel i7-3820QM 2.7GHz (3.7GHz w/Turbo Boost, 8MB Önbellek),1TB (2x 500GB) RAID0 7200RPM hard disk,USB 3.0 (4 adet); USB 2.0 ve eSATA kombo portu gibi özellikleri olan yüksek kaliteli bir notebook servis kaliteside bir numaradır
Bilgisayarın fiyatını merak ettim

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
İyide Alienware M17x konfigüre edilebilir. Oyuncu odaklı bir cihaz. Arkadaş bütçesiniz max 3500 TL olduğunu yazmış lüzumsuz mesaj atıyorsunuz. Ayrıca Türkiye'de Fokus Bilgisayar en iyi müşteri hizmetlerini veren ender firmalardandır.(Monsternotebook yani)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt