[ACİL] Nokia 5800 XpressMusic - - - Trident T 1000 Sizce Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmqarE

Üye
    Konu Sahibi
[ACİL] Nokia 5800 XpressMusic - - - Trident T 1000 Sizce Hangisi?
Selam arkadaşlar,

Bir yıldan beri kullanmakta olduğum 5800 XM'i İphone4 sevdası yüzünden satmaya karar verdim ama İphone 4 ciddi oranda pahalı olduğundan gerek görünüş gerekse işlev olarak Trident T 1000 mi alsam diye düşünüyorum.

Nokia tartışmasız olarak kaliteli bir telefon farkındayım fakat sıkıldım.Forumda okuduğum kadarıyla alan arkadaşlar memnunlar T 1000 modelinden.

Kullanan arkadaşlardan tekrar bir yorum rica edicem.5800'daki gibi dokunmatik ekran titreşimi var mı yok mu bilmiyorum T1000'de.Sık mesaj yazan birisiyim rahat-hızlı yazılabilir mi sizce?

İş Bankası İşCep yazılımını kullanabiliyor musunuz T 1000 ile?

Ve son olarak siz olsanız ne yapardınız??

Jetlak

Üye
bende de 5800 var artık sıkıldım bende ek sevdiğim yanı tema ve program yüklenmesi opera mobile açıyorum kapanıyor yani donanım olarak hoşuma gitmiyor bende arkadaş gibi cevaplarınızı bekliyorum şu trident bir de android kullansa dire alıcam zaten keşke sınraki telefonlarında android kullansa

EmqarE

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatiği güzel tema ve program yüklenebilirliği güzel ama 2 program yükleyince hafıza kartına 50 60 şarkı atınca başlıyor kasmaya.Hele birde kullandığın tema biraz büyük boyutlu bir tema ise yandın.Yeter artık dedirtiyor.

Evet arkadaşlar konu güncel fikirlerinizi bekliyoruz..

--------------- Ekleme ---------------

Güncel...

Yok mu düşüncesi olan arkadaşlar...

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
dostum bende trident t 1000 vardı ilk aldığımda "300 tl ye daha popüler olan bir telefonmu alsaydım" dedim hep. Fakat trident'in camı kırılınca değerini anladım çok güzel bir telefon t 1000 ben memnunum eğer bir sorun olursa sorabilirsin bütün t 1000 ile ilgili sorun olursa sor ben telefondan bakıyım

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
t1000 de işbankası olduğundan emin değilim ama onu bir araştır ama dokunmatiği güzel rahat kullanırsın mesaj konusuna gelince biliosun t1000 iphone la eş. İphone da nasıl mesaj yazıosan t1000 de de aynı şekilde yazıosun

erhan_dadas

Üye
bnce 5800

girayhan43

girayhan43

Üye
arkadası m bende trıdent WT6 var bı arkadasımdada 5800 aynı zaman ıcınde aldık fakat onunkı dagıldı servıse gıdıyo gelıyo yıne bozuluyo ben daha servıse gondermedım bıle karar senın yınede.

yakup0007

Üye
ben yeni aldım. Çok kurcalamadım ama mesaj yazmak için harfleri tututrmakta zorlandım.
ama bir ata sözü "ne kadar ekmek o kadar köfte" yani parasına göre herşey.
Beklentin çok değilse t1000 ama biraz beklentin yüksekse 5800

kralmso

kralmso

Üye
nokia 5800 kullandım wave 2 sahibiyim. bi hevesle trident t 1000 aldım.wave 2 duruyor.tridwntin görüntü ve ekran güzel ama kesinlikle 5800 ı değiştirme.hiç karşılaştırma bile

birde mesaj filan yazılamıyor ıphone 4 ile kıyaslayan arkadaş hiç ıphone 4 görmemiş olmalı görse aynı demez

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
nokiadan şaşma hiç tavsiye etmem. Program yok felan filan... Canın sıkıldığı zaman at nir fw müthişşş... Yada kendin yap istediğin gibi öle daha iyi

arkadası m bende trıdent WT6 var bı arkadasımdada 5800 aynı zaman ıcınde aldık fakat onunkı dagıldı servıse gıdıyo gelıyo yıne bozuluyo ben daha servıse gondermedım bıle karar senın yınede.

Trident de kullandım. hep tamirde

hoss

hoss

Üye
dostum 5800 3yıllık eski model alınmaz artık , çin malı telefon larada hiç bulaşma :oke: wave 2 , galaxy ace , p503 , gallaxy mini gibi yeni nesil android işletim sistemli cihazlara bak ve bunları al kardeş senin için daha faydalı olur
5800 ve o begendigin çin amlı telefonun ekranları resistif ekran hiç bulasma bu dandink ekranlı telefonlara
önerdiğim telefonlar kapasitif ekranlıdır seni fazlasıyla memnun eder

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 a iphone klavyesi koy.dayhand input diye arattır forumda,klavyeyi bulursun.sertifikan varsa imzalayıp yükle.çin malı alma...

emreyuksek57

Üye
abi sorulacak sorumu ya yapıldığı ülkelere bakarsan bile hangisini alacağına karar verebilirsi
n

cerkezyenice

cerkezyenice

Üye
Dostum ben üç aydan beri trident t1000 kullanıyorum çok memnunum dokunmatiği diğer birçok telden daha güzel şimdilik birkaç sorun var evet ama ben inanıyorumki bunları halledeceğiz nokia artık bitmiştir bence.

EmqarE

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.Konuyu açalı baya zaman geçmişti rasgele gördüm az önce.5800 XM satarak Nokia N900 aldım.Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.Uygun fiyatlı bir N900,5800'a çin malı telefon gibi baktırabilir size :)

addmin

addmin

Üye
Arkadaşlar benmde 5800 var ama 5800 ı satmadan tridenti almayı düşünüyorum ne der siniz

Jetlak

Üye
bende a1000 çıkınca 5800 satıp alacağım symbian bıktırdı artık androide terfi edeceğim

kurtadam316

Üye
herkesde bir andorid aşkı oluşmaya başladı :ehe
trident wt5 tavsiye edermisiniz?f/p olarak iyi görünüyor...

Jetlak

Üye
bence A1000 i bekle ekranı daha geniş ve tasarımı daha iyi üstelik 3g var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt