Acil msn yarım please

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
Acil msn yarım please
arkadaşlar benim tel samsung m620 telefonumda kullanabileceğim ucuz bir msn programı arıyorum aylardır bulamıyorum lütfen yardım edin

Burakistan

Burakistan

Üye
ee vodafone değilsen sana çok ucuz bir msn programı önereyim hem de bu programda chat de yapabilirsin MİG33: çok güzel programdır kayıt falan olmak gerekiyor ama kısa bir işlem

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
hattım vodafone ama tel ile uyumlu değil önerdiğin programın linkini verirsen sewinirim

Burakistan

Burakistan

Üye
önerdiğim programın linkini yazmıştım mesaja bakarsan altı çizili metni tıklaman yeterli ama vodafone mesenger bu telefona uyumludur ama ekran uyumlu değildir sorun olacağını sanmam...
sen şu linkten vodafone mesenger i kur işte :

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kurdum ama çalışmadı en başta verdiğin çalıştı ama girş yapamadım msn adresimi nereye yazcam

Burakistan

Burakistan

Üye
kardeş kurdum ama çalışmadı en başta verdiğin çalıştı ama girş yapamadım msn adresimi nereye yazcam

şimdi önce mig33 e üye olacaksın mig33 ID in ile giriş yaptıktan sonra seçeneklerde set prefence de msn olacak oraya msn adresini ve şifreni girdikten sonra açacaktır dene sorun olursa buradayım...

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
mig33e üye oldum ama nasıl giriş yapcam telefondan giriş diye bişi yok 3 tane seçenek çıkıyo TCP HTTP Manual ama üçünede sırayla deneim giriyo gösteriyo ama hata veriyo yarım please

Burakistan

Burakistan

Üye
mig33e üye oldum ama nasıl giriş yapcam telefondan giriş diye bişi yok 3 tane seçenek çıkıyo TCP HTTP Manual ama üçünede sırayla deneim giriyo gösteriyo ama hata veriyo yarım please

HTTP ye gir diyeceğim ama zaten denemişsin hata veriyorsa bir
PHP:
http://www.maxicep.com/vodafone/vodafone-mesenger-orjinal-ve-sertifikasiz-263936.html
bu konuda e250 için sertifikasız msn var o linki telefon tarayıcına yaz indirmeye başlar ... :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt