acil lütfen 2g 16 gb iphone elmada kaldı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
acil lütfen 2g 16 gb iphone elmada kaldı yardım
elimde 2g 16 gb iphone var cydiadan appsync 3.1 kaldırıp yeniden kkurmak istedim çünkü itnese hata veriyordu sürekli bende appsyn cedendir diye düşündüm ve yanidene kurdum ama hackulo ustan deilde başka bi sourceden kurmak istedim tekrar denedim cydia hata veriyordu sürekli ve beni ifile içindeki bi iki yere yönledirdi bende söylenen leri sileyimdedim 3 4 tane dosya sildim ifile içinde sonra cydianın içine gidrmi ama arcihves delet diyodu ve source kısmında hiç bir source yoktu hackulo.us dahi sonra şarjı bitince şarja takayım dedim şarjtayken elmada öle kaldı acılacak gibi oluoy ama acılmıyor 3.1.2 sürümde orjinal imei kayıtlı yardım ederseniz sevinirim saygılar

Jeeko

Üye
bataryasını değistir olabilir

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
ne bartaryası sen hayatında iphone gördün mü batarya yok iphonelerde

erdogan666

Üye
surum 3.1.2 galiba ozaman sunlari yap iphone 2G 3.1.2 (2G icin bu adres ) yazilimini indir cihazi DFU moda al(google da arat yada sitede) daha sonra ITunes i ac pc de cihazi bagla gelen seye ewet de pc deki shift tusuna basili iken ITunesten restoreye bas we indirdigin 3.1.2 yazilimini nereye indirdiysen sec tamam a bastiginda cihaza yazilimi atijaktir eger benimki gibi yurtdisi ise gecerli bir sim card la acin uyarisi alirsinki ozaman unlock yapman gerekecek onun icin de redsn0w 0.9.4 ile unlock die arat Turkiyeden aldiysan normal iphone olarak zaten kullanirsin

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
valla helala olsun ben bu konuyu 7 temmuzda acmıştım 4 ekimde anca cevap geldi ben bunu 3.1.3 eyükselttim sonra 2 kez daha aynıişlemi yaptım iki kere jb yaptım şimdi cevap geliyor

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
:d:d:d::d

eldargin

eldargin

Üye
valla helala olsun ben bu konuyu 7 temmuzda acmıştım 4 ekimde anca cevap geldi ben bunu 3.1.3 eyükselttim sonra 2 kez daha aynıişlemi yaptım iki kere jb yaptım şimdi cevap geliyor

Kardeş adam şimdi görmüş o kadar cevap yazmış acaba bi arkadaş soru sorarda hemen cevap yazmalıyım diye bilg başındamı beklemesi lazım o zaman girmiş cevap yazmış en azından bi teşekkürü hakediyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt