Öneri Acil laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aldigin siteden pc 'nin link ini atar misin ? 250 harbiden çok . :)

tamm kardeşim bakayım bi dk bak mesela bu arkdasın öerdegi galiba yanlış hatlamıosam 1700 ü vatanda burda 1500 küsür[/quote]
bu linkte ki freedows lu olan mi ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
yok kardeşim o ürün kalmamış heral o bu fyattan 150 200 daha ucuz oluo e zaten linkteki çok güzel laptop daha ucuzunu havda kaparlar zaten ist blşimin magazları var bazı avmlerde güvenlir biyer ki vatanda gördün aynsıı 1750 nrdeyse arada 200 tl fark var ist deysen git bi bak yakından istersem ist blişime

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim o ürün kalmamış heral o bu fyattan 150 200 daha ucuz oluo e zaten linkteki çok güzel laptop daha ucuzunu havda kaparlar zaten ist blşimin magazları var bazı avmlerde güvenlir biyer ki vatanda gördün aynsıı 1750 nrdeyse arada 200 tl fark var ist deysen git bi bak yakından istersem ist blişime
Yok malesef ıstanbul da değilim. Ama inşallah alacağım bunu. Evet vatan dan daha hesaplı. Windows 8 yüklüymuş baktım. Yardımlar için Allah razı olsun. şimdi arkadaşın hazırlayacağı tanıtım videosunu bekleyym :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yok malesef ıstanbul da değilim. Ama inşallah alacağım bunu. Evet vatan dan daha hesaplı. Windows 8 yüklüymuş baktım. Yardımlar için Allah razı olsun. şimdi arkadaşın hazırlayacağı tanıtım videosunu bekleyym :)

rica ederim kardeşim yardımcı olduysak ne mutlu dediğim gbi lintekini kacırma içinde rahat olsun zaten ynında cantada hediye vermişlerdi bana kafan rhat olsun güvenlir yer

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim yardımcı olduysak ne mutlu dediğim gbi lintekini kacırma içinde rahat olsun zaten ynında cantada hediye vermişlerdi bana kafan rhat olsun güvenlir yer
Eyvallah kardeşim hayırlı günler :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
incelemeleri çekerken kameranın şarzı bitti ama yinede 5 dakikaya yakın çektim şu anda yüklüyorum :D bilgisayar biraz yavaş açıldı nedeni ise yazdan bugüne kadar 10' a yakın ağır oyunlar yükledim şu anda 2 tanesi duruyor diğerlerinide sildim ama yine bilgisayara virüs bulaştı yakında format atıcam incelmelerin devamı gelecek :D

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
S.aleykum. kismetse 10 gün içerisinde bir laptop alacağım. Fiyat max.1600 lira . Pek marka takıntım Yok. Ama sadece donanım yetmez bilgisayara. Malzeme kalitesi, satış sonrası hizmet te güzel olmalı.

Bu fiyat aralığında hangi laptop ları önerirsiniz acaba ?

Malum şubatta taksit sınırlamaları geliyor. O yüzden şubat ayı gelmeden bir tane almak istiyorum.
Kardeşim Bende Lenovo Z500 ü tavsiye ederim ama benimkisi 8 gb ram olanı
S.aleykum. kismetse 10 gün içerisinde bir laptop alacağım. Fiyat max.1600 lira . Pek marka takıntım Yok. Ama sadece donanım yetmez bilgisayara. Malzeme kalitesi, satış sonrası hizmet te güzel olmalı.

Bu fiyat aralığında hangi laptop ları önerirsiniz acaba ?

Malum şubatta taksit sınırlamaları geliyor. O yüzden şubat ayı gelmeden bir tane almak istiyorum.
Kardeşim Bu laptop işte tavsiye ederim...

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
incelemeleri çekerken kameranın şarzı bitti ama yinede 5 dakikaya yakın çektim şu anda yüklüyorum :D bilgisayar biraz yavaş açıldı nedeni ise yazdan bugüne kadar 10' a yakın ağır oyunlar yükledim şu anda 2 tanesi duruyor diğerlerinide sildim ama yine bilgisayara virüs bulaştı yakında format atıcam incelmelerin devamı gelecek :D
Hani nerede inceleme video su? :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Bende Lenovo Z500 ü tavsiye ederim ama benimkisi 8 gb ram olanı
Kardeşim Bu laptop işte tavsiye ederim...
Demek bunun 2 çeşidi var. 6gb olanı ile 8gb olanı arasında 200 lira fark var. kafa karıştı şimdi :s

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
kameranın şarzı bittiği için incelemeler 2 kısıma bölündü ilk parçasını youtubeye attım oda 1 saate zor atıldı 2. videoyu atmaya vaktim yetmedi onuda şimdi atıyorum
bu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kameranın şarzı bittiği için incelemeler 2 kısıma bölündü ilk parçasını youtubeye attım oda 1 saate zor atıldı 2. videoyu atmaya vaktim yetmedi onuda şimdi atıyorum
bu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Doğrusu zarif bir görüntüsü ve klasik bir tasarımi var. Ama video pek net değil doğrusu :) teşekkürler video için.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
rica ederim yarına sınavım olduğu için videoyu atamadım bugün.yarın vaktim olursa diğer videoyuda yani gta ıv incelemesinide atıcam :)

franklinda

franklinda

Üye
lenovo nun çift ekran kartlı olan modelini tercih edebilirsin ama dvd sürücü kısmında harici ekran kartı bulunuyor maalesef ama oyun için falan birebir

Takipçi Satın Al

Üst Alt