Öneri Acil laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Acil laptop tavsiyesi
S.aleykum. kismetse 10 gün içerisinde bir laptop alacağım. Fiyat max.1600 lira . Pek marka takıntım Yok. Ama sadece donanım yetmez bilgisayara. Malzeme kalitesi, satış sonrası hizmet te güzel olmalı.

Bu fiyat aralığında hangi laptop ları önerirsiniz acaba ?

Malum şubatta taksit sınırlamaları geliyor. O yüzden şubat ayı gelmeden bir tane almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Lenovo z500 tavsiye ederim bende yazdan beri kullanıyorum hiç sorunum olmadı çok memnunum gta ıv gibi oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum sadece 2 sorunu var
1) 2 tane usb girişi olması
2) yandan bakılınca ekran kumlanması

sormak istediğin herhangi bir soru olursa seve seve cevaplarım :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo z500 tavsiye ederim bende yazdan beri kullanıyorum hiç sorunum olmadı çok memnunum gta ıv gibi oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum sadece 2 sorunu var
1) 2 tane usb girişi olması
2) yandan bakılınca ekran kumlanması

sormak istediğin herhangi bir soru olursa seve seve cevaplarım :)
Peki kardeşim hoparlör kalitesi, batarya performansı , ısınma konusunda nasıl ?

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
öncelikle hoparlör kalitesi güzel altta demelerine rağmen laptopun altında hoparlörün olduğu yerde bir yukarıya doğru kıvrım var ve ses kalitesi güzel birde laptopun yanında gelen dolby home var onla beraber açınca çok çok güzel oluyor müzik daha canlı oluyor ve film müzik oyun modları var bataryası pek iyi değil tam dolu iken ve laptop güç tasarrufu modundayken birazdan ekran parlaklığını kısınca 1-5 2 saat gidiyor tabi bu sadece internette gezdiğinde oluyor tabi ben hep evde kullandığım için laptop genelde şarzda oluyor batarya konusunda lenovo z580 sanırım biraz daha iyi oda bu laptopun hemen hemen aynısı ısınma konusuna gelince 3 saate yakın yüksek ve çok yüksek ayarlarda gta 4 oynuyorum oyunun kasmasına neden olacak bir sıcaklık olmuyor zaten fan kısımları biraz ısınıyor oda laptopun diğer laptoplara oranla %20 ince olması kaynaklı .

Kısacası şüphesiz alabileceğin bir laptop bende laptop alırken asus alcaktım toshiba alcaktım hep karar değiştirdim en sonunda z500 aldım marka olarak IBM'yi (ilk bilgisayarı yapan marka) çinliler satın alıp ismini lenovo yapıyorlar forumda kimsenin bir sorunla karşılaştığınıda görmedim ben alırken 2 ay kadar araştırmıştım :D yani sen bi asus alıp 2.000 tl verip bu özelliklerde bir laptop alabilirsin yani kısacası gözün kapalı düşünebilirsin lenovo z580'de tavsiyemdir bende z580 almaya gittiğimde z580 kalmadığı için z500 almıştım :D aralarında pek fark yok

düşünmeden alabilirsin aldıktan sonra ne demek istediğimi anlarsın zaten :)ben baya yazmışım ya :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve GDDR5
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hoparlör kalitesi güzel altta demelerine rağmen laptopun altında hoparlörün olduğu yerde bir yukarıya doğru kıvrım var ve ses kalitesi güzel birde laptopun yanında gelen dolby home var onla beraber açınca çok çok güzel oluyor müzik daha canlı oluyor ve film müzik oyun modları var bataryası pek iyi değil tam dolu iken ve laptop güç tasarrufu modundayken birazdan ekran parlaklığını kısınca 1-5 2 saat gidiyor tabi bu sadece internette gezdiğinde oluyor tabi ben hep evde kullandığım için laptop genelde şarzda oluyor batarya konusunda lenovo z580 sanırım biraz daha iyi oda bu laptopun hemen hemen aynısı ısınma konusuna gelince 3 saate yakın yüksek ve çok yüksek ayarlarda gta 4 oynuyorum oyunun kasmasına neden olacak bir sıcaklık olmuyor zaten fan kısımları biraz ısınıyor oda laptopun diğer laptoplara oranla %20 ince olması kaynaklı .

Kısacası şüphesiz alabileceğin bir laptop bende laptop alırken asus alcaktım toshiba alcaktım hep karar değiştirdim en sonunda z500 aldım marka olarak IBM'yi (ilk bilgisayarı yapan marka) çinliler satın alıp ismini lenovo yapıyorlar forumda kimsenin bir sorunla karşılaştığınıda görmedim ben alırken 2 ay kadar araştırmıştım :D yani sen bi asus alıp 2.000 tl verip bu özelliklerde bir laptop alabilirsin yani kısacası gözün kapalı düşünebilirsin lenovo z580'de tavsiyemdir bende z580 almaya gittiğimde z580 kalmadığı için z500 almıştım :D aralarında pek fark yok

düşünmeden alabilirsin aldıktan sonra ne demek istediğimi anlarsın zaten :)ben baya yazmışım ya :D
Çok anlaşılır bir açıklama olmuş. Allah razı olsun :) şimdi z500 ile 580 arasında kaldım doğrusu. batarya performansı önemli. Vatan bilgisayar da baktım da 580 bulamadım. 500 vardı. Oda teknosa ya göre uygundu.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
valla bende z580 almaya giderken z500 almıştım z580 batarya performansı olarak daha iyi olabilir birde z500 de gt645 ekran kartı var z580'de gt635 böyle bir farkta var ama z580 daha kalın olduğu için belki daha az ısınma yapabilir yani kısacası z500 daha zarif gözüküyor ben almaya gittiğimde z580 vardı ama başka mağazada 1.700 tl idi bende almadım 1.400'e z500 almıştım birazdan sana laptopumun resimlerinide atarım aslında incelme videosuda yapacaktımda fotoğraf makinem olduğu için yapamadım :D

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
valla bende z580 almaya giderken z500 almıştım z580 batarya performansı olarak daha iyi olabilir birde z500 de gt645 ekran kartı var z580'de gt635 böyle bir farkta var ama z580 daha kalın olduğu için belki daha az ısınma yapabilir yani kısacası z500 daha zarif gözüküyor ben almaya gittiğimde z580 vardı ama başka mağazada 1.700 tl idi bende almadım 1.400'e z500 almıştım birazdan sana laptopumun resimlerinide atarım aslında incelme videosuda yapacaktımda fotoğraf makinem olduğu için yapamadım :D
ne zaman 1400 lira ya aldın sen ? Şu anda fiyatı 1700 küsür lira :s ve nereden aldın kardeşim sen pc yi ? Fotoğraflar i atsan iyi olur valla. Tanıtım video su yapsaydın daha da iyi olurdu :) telefon ile çek video yu ?

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
haziran'ın 30 unda vatandan almıştım o zaman teknosada 1999 tl di vatanda 1400 tl ye laptopu aldım 50 tl yede çanta + kablosuz maus almıştım yazın çok çok ucuzdu :D belki sende biraz beklersen ucuzlar birde z500'ün ışıklı klavyeli olan modeli var oda 1700 tl idi o zaman bugün videosunu çekip atmaya çalışırım :)bak buda tanıtım videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
haziran'ın 30 unda vatandan almıştım o zaman teknosada 1999 tl di vatanda 1400 tl ye laptopu aldım 50 tl yede çanta + kablosuz maus almıştım yazın çok çok ucuzdu :D belki sende biraz beklersen ucuzlar birde z500'ün ışıklı klavyeli olan modeli var oda 1700 tl idi o zaman bugün videosunu çekip atmaya çalışırım :)
Acaba benim baktığım ışıklı versiyonu mu . O yüzden mi 1700 lira. Biraz beklerim ama şubat ta taksit sınırlaması geliyor o yüzden pek beklemek istemiyorum doğrusu :) tamam zahmet olacak ama sana zahmet çek koy duacın olurum ..:)

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
ışıklı versiyonu olduğunu öğrenmek için fn tuşu ve boşluk tuşuna aynı anda basınca laptopun klavyesinin ışıkları açılır bende o yok
buda benim aldığım laptop :D bugün söz inceleme videosunu koyucam ama ses olmuycak çünkü fotoğraf makinesi olduğu için ses kayıdı almıyo :D videoyu basşlattığımda laptopun açılış hızından gta 4 incelmesine kadar herşey olucak ses kalitesinide telefonun ses kayıdıyla yaparım :)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ışıklı versiyonu olduğunu öğrenmek için fn tuşu ve boşluk tuşuna aynı anda basınca laptopun klavyesinin ışıkları açılır bende o yok
buda benim aldığım laptop :D bugün söz inceleme videosunu koyucam ama ses olmuycak çünkü fotoğraf makinesi olduğu için ses kayıdı almıyo :D videoyu basşlattığımda laptopun açılış hızından gta 4 incelmesine kadar herşey olucak ses kalitesinide telefonun ses kayıdıyla yaparım :)
Tamamdir beklemedym kardeşim :) ayrica sen çok uygun almişsn valla pc yi

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
freedos demek içinde iletim sistemi yok demek :) ya satın alacaksınız yada kaçak kuracaksınız windows isterseniz :)
O sorun değil. Her çeşit işletim sistemi var hard discimde şükür :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5, KinG CrazY ve -Börteçine-
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Freedosunu derken ? Ve ayrıca ne zaman aldınız siz ?

kasımda aldım ben kardeşim ürün gayet güzel ısınma sorunu yok ayrıca dolby ses teknolojisi var sesi mükmmel freedosuda arkadasımız acıklamış zaten normal tekno magazlarda 200 tl ayrıdan windows için ödenyor pc lere bence bu para fazla en azından benm için :) neden 250 tl ayrıdan windowsa vereyim onu gctim firmalar içine sacma apan programlarını kuruolar nyse işte ben aldım win 8 imi kurdum programlarımıda kurudm rhatım kardeşim[/quote]

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kasımda aldım ben kardeşim ürün gayet güzel ısınma sorunu yok ayrıca dolby ses teknolojisi var sesi mükmmel freedosuda arkadasımız acıklamış zaten normal tekno magazlarda 200 tl ayrıdan windows için ödenyor pc lere bence bu para fazla en azından benm için :) neden 250 tl ayrıdan windowsa vereyim onu gctim firmalar içine sacma apan programlarını kuruolar nyse işte ben aldım win 8 imi kurdum programlarımıda kurudm rhatım kardeşim
[/quote]
Aldigin siteden pc 'nin link ini atar misin ? 250 harbiden çok . :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Aldigin siteden pc 'nin link ini atar misin ? 250 harbiden çok . :)[/quote]

tamm kardeşim bakayım bi dk bak mesela bu arkdasın öerdegi galiba yanlış hatlamıosam 1700 ü vatanda burda 1500 küsür

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt