öncelikle hoparlör kalitesi güzel altta demelerine rağmen laptopun altında hoparlörün olduğu yerde bir yukarıya doğru kıvrım var ve ses kalitesi güzel birde laptopun yanında gelen dolby home var onla beraber açınca çok çok güzel oluyor müzik daha canlı oluyor ve film müzik oyun modları var bataryası pek iyi değil tam dolu iken ve laptop güç tasarrufu modundayken birazdan ekran parlaklığını kısınca 1-5 2 saat gidiyor tabi bu sadece internette gezdiğinde oluyor tabi ben hep evde kullandığım için laptop genelde şarzda oluyor batarya konusunda lenovo z580 sanırım biraz daha iyi oda bu laptopun hemen hemen aynısı ısınma konusuna gelince 3 saate yakın yüksek ve çok yüksek ayarlarda gta 4 oynuyorum oyunun kasmasına neden olacak bir sıcaklık olmuyor zaten fan kısımları biraz ısınıyor oda laptopun diğer laptoplara oranla %20 ince olması kaynaklı .
Kısacası şüphesiz alabileceğin bir laptop bende laptop alırken asus alcaktım toshiba alcaktım hep karar değiştirdim en sonunda z500 aldım marka olarak IBM'yi (ilk bilgisayarı yapan marka) çinliler satın alıp ismini lenovo yapıyorlar forumda kimsenin bir sorunla karşılaştığınıda görmedim ben alırken 2 ay kadar araştırmıştım

yani sen bi asus alıp 2.000 tl verip bu özelliklerde bir laptop alabilirsin yani kısacası gözün kapalı düşünebilirsin lenovo z580'de tavsiyemdir bende z580 almaya gittiğimde z580 kalmadığı için z500 almıştım

aralarında pek fark yok
düşünmeden alabilirsin aldıktan sonra ne demek istediğimi anlarsın zaten

ben baya yazmışım ya