Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekACİL İÇERİ TELEFONUM KAFAYI YEDİ
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
5800 ile değişsen kârdır.
Son düzenleme:
Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
CEVAP:::ARKADAŞLAR TELEFONUN GÜNAHINI ALDIM BEN İŞİ BİLMİUORMUŞUM VERİ HESABI AÇ DİYE BİŞEY GÖRDÜM ONU AÇTIM VE ARTIK OYUN DA KURULUYOR İNTERNETE DE GİRİLİYOR HERKESTEN ÖZÜR DİLER VE TEŞEKKÜR EDERİMVE BİR.SORU DAHA ANDROİDSİZ OYUNU NASIL İNDİRİRİM???
CEVAP:::ARKADAŞLAR TELEFONUN GÜNAHINI ALDIM BEN İŞİ BİLMİUORMUŞUM VERİ HESABI AÇ DİYE BİŞEY GÖRDÜM ONU AÇTIM VE ARTIK OYUN DA KURULUYOR İNTERNETE DE GİRİLİYOR HERKESTEN ÖZÜR DİLER VE TEŞEKKÜR EDERİMVE BİR.SORU DAHA ANDROİDSİZ OYUNU NASIL İNDİRİRİM???
dediğin yeri buldum vodafone un sayfasından ayarları da bulup yaptım yine de giremedim nete birde uygulama uzantıları ne olmalı jar uzantılarını tanımadı
dediğin yeri buldum vodafone un sayfasından ayarları da bulup yaptım yine de giremedim nete birde uygulama uzantıları ne olmalı jar uzantılarını tanımadı
Kardeş internetinin sorununu bilmem ama jar ı falan açmaz çakma ya içindekilerle yetinmemiz gerekiyor.Benim yaptığımı yap istersen küçük kardeşin varsa ver yoksa benim gibi çöpe at bi galaxy s5 al.Harika bi telefonmuş bu
King_ata
Üye
çöplük işeyaramaz böyle telefonlar!almamalıydın bence: