İstek ACİL İÇERİ TELEFONUM KAFAYI YEDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
5800 ile değişsen kârdır. :D

Son düzenleme:

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CEVAP:::ARKADAŞLAR TELEFONUN GÜNAHINI ALDIM BEN İŞİ BİLMİUORMUŞUM VERİ HESABI AÇ DİYE BİŞEY GÖRDÜM ONU AÇTIM VE ARTIK OYUN DA KURULUYOR İNTERNETE DE GİRİLİYOR HERKESTEN ÖZÜR DİLER VE TEŞEKKÜR EDERİM :bilmem: :oley :maxicep:VE BİR.SORU DAHA ANDROİDSİZ OYUNU NASIL İNDİRİRİM???

teomn

Üye
CEVAP:::ARKADAŞLAR TELEFONUN GÜNAHINI ALDIM BEN İŞİ BİLMİUORMUŞUM VERİ HESABI AÇ DİYE BİŞEY GÖRDÜM ONU AÇTIM VE ARTIK OYUN DA KURULUYOR İNTERNETE DE GİRİLİYOR HERKESTEN ÖZÜR DİLER VE TEŞEKKÜR EDERİM :bilmem: :oley :maxicep:VE BİR.SORU DAHA ANDROİDSİZ OYUNU NASIL İNDİRİRİM???
hacı nerden giriyoruz veri hesabına acil bi ceva yazarsan sevinirim

ishak388

ishak388

Üye
xperianın çakmasını ilk defa duydum :D bu ne iş bu lak lak bu iniş bu çakmak

fk555897

fk555897

Üye
Onu alacağına keşke 3310 alsaydın. Hiç değilse taş niyetine kullanırdın.

teomn

Üye
dediğin yeri buldum vodafone un sayfasından ayarları da bulup yaptım yine de giremedim nete birde uygulama uzantıları ne olmalı jar uzantılarını tanımadı

bulentercan

Üye
xperia hack for ixperia

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dediğin yeri buldum vodafone un sayfasından ayarları da bulup yaptım yine de giremedim nete birde uygulama uzantıları ne olmalı jar uzantılarını tanımadı
Kardeş internetinin sorununu bilmem ama jar ı falan açmaz çakma ya içindekilerle yetinmemiz gerekiyor.Benim yaptığımı yap istersen küçük kardeşin varsa ver yoksa benim gibi çöpe at bi galaxy s5 al.Harika bi telefonmuş bu

King_ata

King_ata

Üye
çöplük işeyaramaz böyle telefonlar!almamalıydın bence:ehe:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2526643
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
dogubanktaki telefoncu 700eder diyor bazi kanallarda tanitiyolar 189tlye satiyolar :)