İstek ACİL İÇERİ TELEFONUM KAFAYI YEDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ACİL İÇERİ TELEFONUM KAFAYI YEDİ
ARKADAŞLAR Bİ TELEFON ALDIM UCUZ DİYE.TÜRK MALI(!) XPERİA TAKLİDİ ADI [IXPERIA X5] SADECE 5 OYUN VAR YENİ OYUN YÜKLENMİYOR WEBE GİRECEKKEN BAĞLANTI KOPUYOR NE YAPMALIYIM? TELEFON ŞUNUN AYNISI ::

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İşletim sistemi nedir? Java mı , symbian mı , android mi ? Biraz araştırma yapalım ona göre yardımcı oluruz.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Symbian Java Windows Mobile yazıyo :bangin:Ayrıca sistem Ios'a benziyo

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İnternette bile bilgi yok. Bu nasıl bir telefon yahu.,Şikayetten geçilmiyor ?!!!

kfahaa

kfahaa

Üye
yaramaz o telefon :(
sat yada öyle kullan
bendede java ı phone 4 vardı yere düştü ekran gitti yeni ekran taktırdım uyum sağlamadı zaten şimdi yatıyor telefon:)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
araştırmayıp alan sen :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Çöpe at.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Yardımlık bir şeyi yok telefon java herhalde. Bunu alarak paranı çöpe atmış oldun.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yardımlık bir şeyi yok telefon java herhalde. Bunu alarak paranı çöpe atmış oldun.
kardeş java felan ne denediysem olmuyor telefonu da arkadaş 130 a almış işime yaramaz diyip verdi yani ben para vemedim orası sorun değil :D

ErenMSC

Üye
Yahu arkadas git tuşlu telefon al , bu neyaw böyle telefonlara para verilirmi

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Telefonsuz kaldığınız anda bedava bulsanız genede kullanmayın bunları. Sıkıntıya sokar adamı.ixperia x5 ya gülme şeklimi ifade edecek smileyi bulamadım :D neyse ya :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonsuz kaldığınız anda bedava bulsanız genede kullanmayın bunları. Sıkıntıya sokar adamı.ixperia x5 ya gülme şeklimi ifade edecek smileyi bulamadım :D neyse ya :D
ULEN BİDE IXPERİA [[X5]] ADasDAS nası aldım bilmiyorum satıyorum şimdi talibi olan bi kurban var :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Birde Phone 5 , Note K-3 kabusları var.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yaw Bedava Kontör Hilesi Felan Gerçek Bişey Mi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
100 dk 8 tl.
250 liralık 100 dakika hediye!!!!! Yersen misali.