Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
kardeş bir bilsem zaten ona göre uraşacağım da o da belli değil kiİşletim sistemi nedir? Java mı , symbian mı , android mi ? Biraz araştırma yapalım ona göre yardımcı oluruz.
kardeş java felan ne denediysem olmuyor telefonu da arkadaş 130 a almış işime yaramaz diyip verdi yani ben para vemedim orası sorun değilYardımlık bir şeyi yok telefon java herhalde. Bunu alarak paranı çöpe atmış oldun.

ben para vermedimYahu arkadas git tuşlu telefon al , bu neyaw böyle telefonlara para verilirmi

Hayır, Bedavaya bile alınamayacak telefon
ben para vermedim![]()

O da doğruHayır, Bedavaya bile alınamayacak telefon![]()
içinde bulunan güzel sayılabilecek en güzel oyun angry birds ama o da deneme sürümü

Symbianlı Nokia telefona takas et biriyle kurtul direkO da doğruiçinde bulunan güzel sayılabilecek en güzel oyun angry birds ama o da deneme sürümü
![]()
![]()
ULEN BİDE IXPERİA [[X5]] ADasDAS nası aldım bilmiyorum satıyorum şimdi talibi olan bi kurban varTelefonsuz kaldığınız anda bedava bulsanız genede kullanmayın bunları. Sıkıntıya sokar adamı.ixperia x5 ya gülme şeklimi ifade edecek smileyi bulamadımneyse ya
![]()

Birde Phone 5 , Note K-3 kabusları var.Telefonsuz kaldığınız anda bedava bulsanız genede kullanmayın bunları. Sıkıntıya sokar adamı.ixperia x5 ya gülme şeklimi ifade edecek smileyi bulamadımneyse ya
![]()