Telefon Tavsiyesi Acil ! ! ! Hangisi daha iyi ?

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet huawei o yüzden iyi hd oyunları oynayabiliyor htc desire hd alcak para yok Zaten onu alana kadar iphone 4e yönelirim Aslında iphone 3g alınmaz mı bu saatten sonra ?

Huawei İdeos x5 hakkında kokuyor diyolar, nedeni plastiğinin çöplerden üretilmesi diye duydum
bence 70lira daha ekle 570e nokia c6-01 al.

Huawei İdeos x5 hakkında kokuyor diyolar, nedeni plastiğinin çöplerden üretilmesi diye duydum
bence 70lira daha ekle 570e nokia c6-01 al.

Her denilene inanma dostum yalan dolan onlar inanmayın plastiğin çöpünden flnda yapıldığı yok saçmalamayın.

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ya yok kardeş kokmaz telefon korkutmayın beni. Marka takıntım hiç yoktur. Benim işimi fazlasıyla görsün istersen marka anycool olsun
Ama tabi marka da çok kötü olursa garanti yedek parça kötüleşir o ayrı. Yani yedek parçaya ihtiyacım olmaz da garanti lazım.

Türe

Üye
android demişsin ama hd oyun istiyosan c7 al derim şahsen

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
android demişsin ama hd oyun istiyosan c7 al derim şahsen
Kardeş HD oyun dedim eve ama ios ve androiddeki eski oyunlar symbiana yeni çıkmaya başladı. Zaten symbian annayı beklicem garanti. Belki 2 cihaz taşıma lüksüm olursa hiç düşünmeden ipod touch veya samsung galaxy tab alırım

Arkadaşım çin malından uzak dur. huawei felan alma
yinede sen bilirsin

Bu telefon kokuyor diye ilk başkası yorum yaptı. bende sebebini söyledim !

Anladın mı?

Bak seninle tartışmaya girmemek için yorumu değiştirdim tartışmak istiyosan her konuda tartışırız.

----------Eklendi @ 02:51:35 ---------- Yazıldı @ 02:50:21 ----------

Arkadaşım çin malından uzak dur. huawei felan alma
yinede sen bilirsin

Markayı bilip bilmeden konuşma. Huawei dediğin trident gibi bi marka değil öyle çin mallarından uzak dur gibi yorumlar yakışmıyor.Huawei çok köklü bi marka kolay kolay çamur atılmıyor kaç kişi denedide hepsi sonradan pes etti.

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Yani zaten çin malı bile olsa normal bir telefonun ömrü 2-3 yıl oluyor örneğin galaxy gio alsam hd oyunları oynatamıcak ve 2 sene sonra çoğu oyunlar hd olunca telefonda oynancak oyun olmıcak. Aslında bu durum en sevdiğim ve kaliteli bir firma olan appleda da var ama desteğini yine de kesmiyor. Samsung Nokia gibi firmalar ayda bir telefon çıkarıyor. Ve telefonlarını unutuyor.Param olsa hiç düşünmeden iphone alırım ama maddiyat desteklemiyor. Ben de iosdan sonra en sevdiğim işletim sistemi olan androide yöneldim bu nedenle bence iosdan daha da satmasının nedeni ucuz olması ve her telefona uygulanabilemesi.
Ama işte mecbur fiyata göre tercih olarak 2-3 tane beliryebildim onların arasından seçiyorum. Gio VS ideos x5 VS ipod touch Ya da durumuma bağlı tablet pc ipad VS galaxy tab

ideos x5 al pişman olmazsın dediklerinin fazlası mevcut.

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Öyle gözüküyor büyük ihtimal tabi diğer markalar atak yapmazsa

Sanmıyorum ama belli olmaz

Tepkiler: nonamex

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bana da öyle geliyor o nedenle de okulun durumu daha da önemli dediğim gibi hiç belli olmaz ipad bile alabilirim (yok ya ipad de flash bile yok ipod touch alırım onun yerine )Galaxy tab düşündüm ama hiçkimse al demiyor ha telefon ha o diyorlar Gio alsam HD oyunlar olmuyor. Huawei alsam marka biraz yaygınlaşmamış Türkiye'de. Şu an için en yakın tablet ve ideos gözüküyor 2-3 aya kadar belli eder kendini zaten huawei ona göre kararırımı veririm
Ama seçenekler çok karar vermek zor

Aynı durumu bende yaşadım bir sürü seçenek vardı ama gerçekten onlar seçenekten bile sayılmaz ideosun yanında. hepsini tek tek karşılaştırdım gerçekten hiç biri ideos la yarışamaz.