mertcb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen kardeş çin malı olması beni de tereddüte düşürüyor. Aslında herkes çok büyük bir marka diyor ama yine de insan merak etmeden duramıyor.2 el alma onun yerine 0 alman daha iyi olacaktır galaxy gio al kardeşim pişman olmassın huawei çin malı oldugu için bende sıcak bakmıyorum pek
O da 320x480 gio gibi. HD oyunları çalıştırmaz diyorlar.HTC Wildfire s al bence şıkların arasında olmasa da güzel telefon.
Aslında giodan fark olarak hd oyunları falan da oynatabiliyor 720P video falan da bayağı cazip geliyor ama işte marka takıntısıbence huawei al.
Aslında tab fazla düşünmüyorum. Zaten çok fazla bir yere giden biri değilim. Laptobumu taşıyabiliyorum uzun gitceğim bir yere de her yerde kullanabileceğim bir telefon daha iyi olur gibime geliyor. Ekranın çok büyük olmasına gerek yok yani ama internet ve uygulamalar iyi olmak zorunda.Galaxt Tabmı desem.
Mecburen düşüncem bu telefonu da çünkü seçenekler az para azbencede huawei al
2. ele de çok fazla sıcak bakmıyorum ama eğer şartlar böyle giderse mecburen 2. el alcam.2. El galaxy s alin bence.
Kardeş internette 240x320 çözünürlükte diyor bir site diğeri 320x480. Hd oyunları oynamaz gibime geliyor aslında 2 cihaz taşıma rahatlığım olsa hiç düşünmeden ipod touch 4g alırımbence lg optimus me al
Hmm ya korkutmayınn beniinanır misin x5 hakkında kokuyor diyenler bile varsen sen ol ondan uzak dur
Var ama sonradan da oynamamazlık yapmasın böyle giderse gio alcam gibime geliyor ama ideos donanım olarak yüksek marka olarak 0 gözümdebahsettiğin oyunlar yanı nova gangster pes11 felan gioda rahat calısıyor kendımden bılıyorum.gio yu tavsıye ederım
Şu okul bir başlasında belki hiç oyuna gereksinim olmazsa zamanım falan hiç değiştirmemHepsi oynanır Gio'da çok videosunu izlemiştim vakti zamanında. Al Gio'yu için rahat etsin, sağlam telefondur. Huawei ne öyle; çin malından uzak dur derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?