Telefon Tavsiyesi Acil ! ! ! Hangisi daha iyi ?

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Acil ! ! ! Hangisi daha iyi ?
Android bir telefon almak istiyorum tabi çok düşük bir ihtimal ipod touch da alabilirim.
Şuanlık seçimlerimde galaxy gio ( 500 TL civarı ama çözünürlüğü yüzünden hd oyunları oynamıyor)
Huawei ideos x5 (marka takıntım olduğu için fazla sıcak bakamıyorum ama çok zora kalırsa alabilirim.)
Lg optimus black veya galaxy s (bunların fiyatları bayağı pahalı almak benim bütçemi biraz aşar bayağı bi beklicem veya 2. el alcam.
Ya da ipod touch 4g veya samsung galaxy tab da alabilirim telefonum 5800la devam ederek.
Oyun çok fazla olmasına gerek yok adam akıllı oyunlar olsun yeter mesela nova gangstar falan gördüm youtubede bayağı güzel avatarın oyunu falan. Ama gio da tam ekran olmuo falan diyorlar :S Yoksa marka takıntımı yenip huawei mi düşüneyim ?

Bütçem kesin belli oldu en fazla 600 lira. Tabi ipod alırsam masraf artcak çünkü telefon alırsam 5800 elimden çıkarcam.
Şimdi şöyle açıklayayım ipod touch eledim iki cihaz taşıma zor tek cihaz lazım ayrıca net paketi yapcam 5800la sanırım bağlanıyormuş ama uğraşamam telefonla fazla.Bu nedenle android daha iyi bir seçim olur gibime geliyor ideos en mantıklısı gibi Yılın sonuna doğru alcağım için daha zamanım var yeni gelen telefonları da değerlendirmeye alıcam CEVAP VEREN HERKESE

2 el alma onun yerine 0 alman daha iyi olacaktır galaxy gio al kardeşim pişman olmassın huawei çin malı oldugu için bende sıcak bakmıyorum pek

lolaman

Üye
HTC Wildfire s al bence şıkların arasında olmasa da güzel telefon.

rstsn

Üye
bencede huawei al

nonamex

Üye
2. El galaxy s alin bence.

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar hepiniz farklı demişsiniz şimdi
2 el alma onun yerine 0 alman daha iyi olacaktır galaxy gio al kardeşim pişman olmassın huawei çin malı oldugu için bende sıcak bakmıyorum pek
Aynen kardeş çin malı olması beni de tereddüte düşürüyor. Aslında herkes çok büyük bir marka diyor ama yine de insan merak etmeden duramıyor.

HTC Wildfire s al bence şıkların arasında olmasa da güzel telefon.
O da 320x480 gio gibi. HD oyunları çalıştırmaz diyorlar.

Aslında giodan fark olarak hd oyunları falan da oynatabiliyor 720P video falan da bayağı cazip geliyor ama işte marka takıntısı

Galaxt Tabmı desem.
Aslında tab fazla düşünmüyorum. Zaten çok fazla bir yere giden biri değilim. Laptobumu taşıyabiliyorum uzun gitceğim bir yere de her yerde kullanabileceğim bir telefon daha iyi olur gibime geliyor. Ekranın çok büyük olmasına gerek yok yani ama internet ve uygulamalar iyi olmak zorunda.

bencede huawei al
Mecburen düşüncem bu telefonu da çünkü seçenekler az para az
Tabı eledim gibi taşıyamam her yere onu ayrıca 2 cihaz zor ipoddan da soğumaya başladım zaten güzel oyunların hepsinin androidde de olduğunu gördüm internetteki videolarda.O nedenle tüm oyunları çalıştırabilecek bir cihaz arıyorum gio da hd oynatmıomuş :S huawei donanım olarak yüksek ama bozulursa nolcak ? KVK garantisi falan diyorlar ama yine de güvenemem Turkcell bayisinden alsam kendi garanti verir mi tanıdık birinden yani ?

2. El galaxy s alin bence.
2. ele de çok fazla sıcak bakmıyorum ama eğer şartlar böyle giderse mecburen 2. el alcam.

__xXx__

Üye
bence lg optimus me al

__xXx__

Üye
sen bilirsin madem oyun oynamak istiyorsun o zaman ipod a para verme bari git psp al onla en baba oyunları oynarsın

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Oyun diyorum da o kadarda aşırıya kaçmam Ama almşken de güzel oyunları oynamamak olmaz böyle giderse tabi telefoncuyla garanti konusunda anlaşabilirsem ideos x5 alcam

__xXx__

Üye
inanır misin x5 hakkında kokuyor diyenler bile var sen sen ol ondan uzak dur

61semih

Üye
bahsettiğin oyunlar yanı nova gangster pes11 felan gioda rahat calısıyor kendımden bılıyorum.gio yu tavsıye ederım

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
inanır misin x5 hakkında kokuyor diyenler bile var sen sen ol ondan uzak dur
Hmm ya korkutmayınn beni
bahsettiğin oyunlar yanı nova gangster pes11 felan gioda rahat calısıyor kendımden bılıyorum.gio yu tavsıye ederım
Var ama sonradan da oynamamazlık yapmasın böyle giderse gio alcam gibime geliyor ama ideos donanım olarak yüksek marka olarak 0 gözümde Oynamadığı oyunlar ne mesela ? NFS ? Golf HD varmış mesela HD oyunları mı oynamıyor ?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hepsi oynanır Gio'da çok videosunu izlemiştim vakti zamanında. Al Gio'yu için rahat etsin, sağlam telefondur. Huawei ne öyle; çin malından uzak dur derim.

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi oynanır Gio'da çok videosunu izlemiştim vakti zamanında. Al Gio'yu için rahat etsin, sağlam telefondur. Huawei ne öyle; çin malından uzak dur derim.
Şu okul bir başlasında belki hiç oyuna gereksinim olmazsa zamanım falan hiç değiştirmem Ama olcak gibi duruyor. O nedenle samsung veya nokia büyük bir atılım gerçekleştirmezse gio

öncelikle " hangisi daha iyi " soruna cevap vereyim huawei ideos x5 giodan çok daha iyi

3.8 inç 480x800 çözünürlüğünde ekran
800 mhz işlemci adreno 205 GPU
flashplayer 10.3 ( hiçbir programa ihtiyaç duymadan internetten video izleme facede yada herhangi bir oyun sitesinde oyun oynama)
HD oyunları çalıştırabilme ( bia2-asphalt6-modern combat-gangster....)
512 mb ram + 2 GB dahili hafıza + 32 GB kadar sd card desteği
5 MP outofocus kamera 720p HD video kaydı + led flaş

yani gioyu almak günü kurtarmak gibi bişey olur ama huawei alırsan daha profesyonel bi alet almış olacaksın...

garantiye falanda takılmana gerek yok KVK garantisiyle geliyor şunuda söyliyim samsung garanti konusunda berbat montemi 2 defa ardarda servise gönderdim sorun yok deyip gönderdiler sonunda aldım 50 lira verip kendim yaptırdım... garanti sonrasına gelincede şu anda bile gio için aradığın parçaları kolayca bulamıyosun hatta gioyu da bulamıyosun ama neyse.. 2 sene sonra ne olacağını sen düşün aynı şey huawei içinde geçerli bu yüzden kafana takma... " bence "

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Ya işte herkes farklı bir şey diyor kafam karışıyor evet ideos donanım olarak her türlü alır ama garanti ve marka kafamı karıştırıyor.Şu 2 ayda kararımı vrrcem

Biraz bekleyip optimus black alabilirsin saydıklarının arasındaki en iyi smartphone diyebilirim sana, bende alıcam uzun araştırmalara güvenerek söylüyorum bunu.. Yok eğer beklemem diyorsan ideos x5