Acil Falan Değil xD Nokia 5800 Flash Player Sorunu Ne Yüklediysem Olmadı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

susmak1

Üye
    Konu Sahibi
Acil Falan Değil xD Nokia 5800 Flash Player Sorunu Ne Yüklediysem Olmadı !!!
Ben nokia 5800 kullanıcısıyım . Telefonu ilk aldığımda facebook videoları sorunsuz açılıyordu aynı pc de olduğu gibi indirmeye gerek kalmıyordu. Ama uzun süre kullanmadım internet video özelliğini arada bir mobil tv özelliğini kullandım. Hafzı kartıyla programlarla çok uğraştım galiba falsh player özelliği gitti. Forumlarda dolaşıyorum dolu program kullandım yükledim olmadı hala indirilipde izleniyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinrim bir program olsun yardım olsun ne olursa olsun . Şu telefonda videoyu açtırın :) :bigstar:

ftsrn123

ftsrn123

Üye
dedğin gibi bir flash player zaten mevcut değil ilk zamanlar skyfire kullanıyorsundur belki :D

susmak1

Üye
    Konu Sahibi
Çavuş ver onuda deneyim ve xD Bir link at onu hiç denemedim . Ama eminim flash player var çavuşş :) Aynı facebookdaki gibi dolma çubukları geliyordu :)

ftsrn123

ftsrn123

Üye
s60v5 için telefonlarda tam anlamıyca PC deki adobe un flash player ı mevcut değil.. ilk zmanlarda dedğinn de büyük ihtimal izledğin video lar youtube tabanlı videolardı yani face de paylaşılmış youtube videoları :D onları izlmek için flash gerekli değil ( youtube formatı kendi değiştirip servis yapıyor ) . bu yüzden malesef şunu yüklede çatır çutur faceden istedğini izle diyemiycem :D

skyfire ı da forumda aratırsan bir çok konu oldğunu görürsün denemek senin elinde :D :D

buda linklerden biri
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-calisiyor-denendi-ve-test-edildi-430524.html

susmak1

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkü ederim. Bilgilendirdiğin için :) iyi günler .

--------------- Ekleme ---------------

Çavuş ben bunu araştırdım. Bu tarayıcı galiba ama ben kendi tarayıcısında izlemiştim facebook videolarını eminim bundan . Normal internetten izledim .

ftsrn123

ftsrn123

Üye
Teşekkü ederim. Bilgilendirdiğin için :) iyi günler .

--------------- Ekleme ---------------

Çavuş ben bunu araştırdım. Bu tarayıcı galiba ama ben kendi tarayıcısında izlemiştim facebook videolarını eminim bundan . Normal internetten izledim .

eet zaten skyfire bir tarayıcıdır.. bu tarayıcı internetteki videoları izlemene olanak sağlar bir nevi içinde flash gömülü diyebilrz.

zaten değdim gibi youtube tabanlı videoları kendi tarayıcından izleye bilrsn şuan gir direk telefonundan mobile youtbe yönlendirilip izlersin istedğin videoyu :D ha diorsan ben orjinal youtube sayfası istiom die sayfanın altından youtbe geçiş yapabilrsn ama genede mobil olarak tüm video ları izleyebilrsn sourn olmaz :oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt